Fotoserie: 14 x Sydney Sweeney

CREDITS: Bigstock

Dat Sydney Sweeney een snoeiharde carrière te wachten staat, weet iedereen. Met haar rol in Euphoria heeft ze vele harten veroverd en daar gaat het niet bij blijven. De 25-jarige mevrouw Sweeney gaat het maken.

Met meer dan 14 miljoen volgers op Insta maakt ze mensen zo’n beetje elke dag gelukkig met haar beste plaatjes. Dat is héél fijn, want die kunnen wij in een fotoserie met je delen. Dat maakt jouw maandag toch weer stukken beter.

Sydney Sweeney heeft het gewoon – deze foto’s bewijzen dat

Nadat ze haar carrière begon met gastrollen in grote series als Grey’s Anatomy en Pretty Little Liars, heeft de blondine inmiddels écht terrein veroverd. Zo heeft ze al twee Emmy Award-nominaties binnengesleept voor haar bekendste rollen: als Cassie Howard in de dramaserie Euphoria én voor haar rol in The White Lotus. Dat noemen ze stappen zetten.

Tussendoor maakte ze ook haar opwachting in Quentin Tarantino’s One Upon a Time in Hollywood. Ze vertolkte de rol van Dianne “Snake” Lake als hippiegirl en geloof ons: ze is een stuk leuker in real life. 

Insta-kiekjes

Goed, je kwam hier natuurlijk niet alleen voor haar acteerbio. Fijne plaatjes van Sydney Sweeney – dat was het doel. Haar looks en talent hebben haar al verschillende covershoots opgeleverd. Daar deelt ze natuurlijk de crème de la crème van, plus ze geeft ook graag een kijkje in haar levensstijl. Soms is de kleding schaars (vervelend…) en soms is het juist haar outfit waarmee ze show steelt. Hoe dan ook: het is echt allesbehalve vervelen om weg te zwijmelen met Sweeneys pics. Dat beloven we:

Source:
Bigstock