Deze scene uit Once Upon A Time In Hollywood heb jij gemist

CREDITS: Screenshot Once Upon A Time In Hollywood | Sony Pictures

Toen de cast meer en meer bekend werd gemaakt rondom Quentin Tarantino’s Once Upon A Time in Hollywood, stond de wereld op zijn kop. Zó veel grote namen met z’n grote regisseur. Dat moest wel een succes worden. En dat werd het ook. De kans is dus ook groot dat je de film al hebt gezien.

Onbekende scène Once Upon A Time in Hollywood

Maar één scène nog niet. En dat komt omdat de scène werd afgespeeld tijdens de aftiteling. Iets wat je bij Marvel vaak ziet, maar bij Tarantino-films niet.

Once Upon A Time In Hollywood, Deze scene uit <strong>Once Upon A Time In Hollywood</strong> heb jij gemist
Foto: Screenshot Once Upon A Time In Hollywood | Sony Pictures

In de scène zie je Leonardo DiCaprio als Rick Dalton reclame maken voor Red Apple Cigarettes. Deze sigaretten zijn een belangrijke connectie tussen alle films van de topregisseur. Het fictieve merk komt voorbij in ál zijn films. Bijvoorbeeld ook in Pulp Fiction: personage Mia Wallace bijvoorbeeld rookt Red Apple-sigaretten tijdens de dinerscène waarin ze een shake van vijf dollar bestelt.

Goed, voor deze film had Tarantino dus iets anders voor ogen. Hij showde de sigaretten pas na de film. Gelukkig hebben we de beelden nog… De scène is namelijk hilarisch en we zijn blij dat YouTube bestaat. Dank je wel Chad Hurley, Steve Chen en Jawed Karim! (Oprichters van YouTube)