25 machtig mooie foto’s van Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski ís een topmodel, maar ze heeft ook nog eens zelf een mooi model om naar te kijken. Snap je? En ze vindt het niet erg om haar modellenlichaam te showen. Een gegeven waar wij mannen blij van worden. Naast haar modellenwerk heeft ze ook enkele rollen gehad in de filmwereld. Wij snappen wel waarom, want haar verschijning trekt al bekijks.

25 machtige mooie foto’s van Emily Ratajkowski

Het overheerlijke weer van de afgelopen week zet ons allemaal in het zonnetje. Maar deze dame verdient het om extra in het zonnetje gezet te worden. Emily trakteert ons niet voor niets op de beste kiekjes. Haar Insta heeft ruim 27,5 miljoen volgers, en als we haar pagina zo bekijken, dan snappen we wel waarom.

Vroege schoonheid

Emily bestaat uit een mix van alles wat. Ze groeide op in Californië, haar vader is een Poolse schilder en haar moeder is een Engelse professor en schrijfster. Op vroege leeftijd werd de schoonheid van mevrouw Ratajkowski ontdekt, want op 14-jarige leeftijd werd ze door Ford Models onder contract genomen. Nadat ze haar school heeft afgemaakt besloot ze toch om door te gaan met haar modellencarrière. Met succes. Een hoogtepunt uit haar carrière is toch wel haar optreden in de videoclip van Blurred Lines waarin ze topless te zien is.

We hebben een aantal prachtige vertoningen voor je op een rijtje gezet. Veel kijkplezier mannen.

https://www.instagram.com/p/B9-KTSMhYjM/

https://www.instagram.com/p/B8kvTDjBlhj/

https://www.instagram.com/p/B7lf82HB-4q/