57-jarige Monica Bellucci nog steeds een bombshell, plus #tb-foto’s

CREDITS: Bigstock

Wie heeft er nog meer een hekel aan ouder worden? De tijd gaat echt veel te snel in onze ogen. We kunnen soms onze eigen luiers nog voelen, maar tussendoor vallen de grijze haren ieder weekend in de wasbak. Was ouder worden maar net zo’n feestje als bij Monica Bellucci. Een getal zegt hélemaal niks, want man, man, man wat ziet zij er nog goed uit.

57-jarige Monica Bellucci: hier zijn haar beste foto’s

Het supermodel maakt nog steeds furore op Insta. Gelukkig, want de 007-film Spectre was een van haar laatste kunststukjes op het witte doek. Voordat ze ging flirten met de camera heeft ze rechten gestudeerd. Twee jaar lang maar liefst… We snappen dat ze het hazenpad heeft gekozen. Dit is toch veel beter? Nou ja, daar zullen de meningen over verdeeld zijn.

Italiaanse supermodel-foto’s

In de jaren ’90 waren het vooral Fransmannen en Italiaanse Casanova’s die van Monica Bellucci genoten. Een aardig privilege, hoor. Later moesten ze haar helaas ook delen met de rest van Europa, want ze won terrein in de filmwereld door l’AppartementDat zagen de crazy Americans ook, dus ze ging ook Hollywood onveilig maken.

Dat deed the bombshell met haar ongekende Italiaanse schoonheid. En dat doet Monica Bellucci vandaag de dag nog steeds. Ze zet als 57-jarige Insta nog regelmatig in vuur en vlam. Wij zochten de beste digitale plaatjes voor je uit. Geen dank, hè.

Throwbackfoto’s

En ook de throwbackfoto’s die ze regelmatig plaatst zijn té mooi om niet te delen. Dit gaat je dag hélemaal maken: