FHM500 heeft volledige vrouwelijke jury, inclusief Kim Feenstra

CREDITS: Michael Graste / FHM

Oké, we geven het toe: we zijn fan van van de jaarlijkse mooiste-vrouwen-verkiezing. Want eerlijk is eerlijk, onze vrienden van FHM weten altijd wel weer het schoonste van Nederland tentoon te stellen.

Vrouwelijke verkiezing wordt nog vrouwelijker

Het vrouwelijk schoon, bedoelen we dan hè. En die vrouwelijke verkiezing wordt dit jaar alsmaar vrouwelijker. Dit jaar is er gekozen voor een volledig vrouwelijke jurycrew. Vorig jaar was het thema ‘Women in Control’, dus het zat er al een tijdje aan te komen dat de dames nu echt de macht zouden pakken. Dit jaar is het thema logischerwijs dan ook ‘Women in Power’. Zodoende heeft FHM een groep vrouwen geïntroduceerd die dit jaar de eindstrijd voor de felbegeerde titel gaat jureren.

Vrouwelijke jury van FHM500 zelf ook niet mis

En die vrouwelijke jury had wat ons betreft zelf ook prima mee kunnen doen aan de verkiezingen hoor. Sterker nog, Kim Feenstra die in 2016 al eens werd uitgeroepen tot mooiste dame van het land, maakt ook deel uit van de jury. Voor de rest zien we Alissa Askander, Veronica van Hoogdalem en Danielle van Grondelle verschijnen als jury.

Die vrouwelijke power stopt niet alleen bij de jury. Nee, nee. Ook achter de schermen gaat het gewoon door. “Alle fotoshoots worden geproduceerd door vrouwelijke teams. Zo creëeren we een verkiezing die gaat over vrouwen, gemaakt en bepaald door vrouwen.” Aldus Chris Riemens, de hoofdredacteur zelf. Who run this world? Precies.

FHM500 voor achtste keer op rij

In het verleden werd de Award al eens gewonnen door Monica Geuze, Abbey Hoes en dus Kim Feenstra. Tijdens de FHM500-verkiezingen worden prijzen uitgerekt met betrekking tot de ‘Mooiste Vrouw van Nederland’, ‘All Time Favorite’, ‘Social Media Queen’ en last but not least de ‘Mooiste Sportvrouw’.  Op 1 juni 2023 zullen we eindelijk weten wie er dit jaar gekroond wordt tot mooiste dame van het land. Met ergens weer een spot voor één van de all time favorites, Yolanthe:

yolanthe cabau
Foto: Martika Avalon de Sanders / FHM
Total
0
Share