Dit zijn de mooiste vrouwen van Nederland op een feestje

CREDITS: Jeroen Roest | FHM500

Vorige week was de verkiezing van de mooiste vrouw van Nederland. Onze broeders van FHM waren wederom de host van dit heerlijke event, waar Nederland het hele jaar naar uit kijkt. The Butcher Social Club was dit jaar het toneel van de FHM500.

FHM500: De mooiste vrouw van Nederland 2018

De tent stond vol met Holland’s finest, maar er kan er maar eentje met kop en schouders bovenuit steken en dat was Shelly Sterk. Nederland heeft gesproken! Niemand minder Nochtli dan reikte de prijs uit aan de nieuwe mooiste vrouw van Nederland.

FHM500, Dit zijn de mooiste vrouwen van Nederland op een feestje
Credits: Cooper Seykens

Anderen die in de FHM500 top 10 staan zijn: (2) Robin Hölzken, (3) Doutzen Kroes, (4) Negin Mirsalehi, (5) Romee Strijd, (6) Nochtli Peralta Alvarez, (7) Bo Maerten, (8) Geraldine Kemper, (9) Anna Nooshin en (10) Sylvana IJsselmuiden.

Nét wat anders dan onze eigen top 10, maar er zijn overeenkomsten! En we moeten je eerlijk bekennen dat we sinds gisteren ook erg groot fan zijn geworden van Sylvana!

En ook werd de sportvrouw van het jaar gekozen. Tromgeroffel…. Suzanne Schulting! Niet gek natuurlijk… 🍑

Daarnaast werd ook de Gent van het jaar bekend gemaakt. Ik zette bij het openen al een klein stapje naar voren, maar toen riepen ze Joel Beukers. Daar kunnen we het natuurlijk alleen maar mee eens zijn!

Hier kan je het blad scoren met de 500 mooiste dames van ons land! Maar tot die tijd kan je hier zien hoe een feestje met de mooiste meiden van NL er uit ziet:

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
Weekend Desires #342
Er staat weer een heerlijk EK-weekend voor de deur. Vier het met onze WD. View this post on Instagram A post shared by Rafael Moura (@rafael_moura) View…
Weekend Desires #341
Magnifique! Het is weer weekend en dat vieren we. Breng jezelf wat warmte toe met de mooiste dames van The Gram: View this post on Instagram A…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…