Datumprikken met de allermooiste vrouwen van Nederland

CREDITS: FHM / Lisa van Dam

Bloedmooie brunettes, blonde bomshells en rossige schaars geklede dames kwamen vroeger samen in de garage van ome Piet. Of ze verzamelden zich in de bouwkeet van Van Vliet bestrating & bouw. Hoe? Door te verschijnen in een jaarlijks terugkomende kalender. En deze traditie wordt nu nieuw leven ingeblazen.

12 x de mooiste vrouwen van Nederland, bij jou thuis

Een kalender met de mooiste vrouwen van Nederland: de crème de la crème van verzamelplaatsen. Die wil je toch hebben? Door onze mannelijke vrienden van FHM is het onmogelijke mogelijk gemaakt. Droomvrouwen als Kim Feenstra, Yolanthe Cabau en Katja Schuurman schitteren in de nieuwe FHM-kalender. Je kan het zien als een verzameling met het beste dat het magazine de afgelopen jaren heeft gemaakt.

Speciaal voor Sylvana IJsselmuiden, de mooiste vrouw van NL in 2020, is er een nieuwe fotoshoot georganiseerd. En dat vinden wij dan weer fijn. Héél fijn.

, Datumprikken met de allermooiste vrouwen van Nederland
Foto: FHM / Lisa van Dam

Sylvana IJsselmuiden extra in de spotlights

Sylvana weet wel wat ze wil bereiken met de shoot: “Ik vind het onwijs gaaf om tussen deze mooie vrouwen op een kalender te staan. Hopelijk fleuren we met deze kalender de wc’s, garages en werkplekken een beetje op.”

Verder kun je door de kalender ook dames als Monica Geuze, Lieke Martens, Joy Beune, Yasmin Karssing en Nochtli Peralta Alvarez op jouw wc hangen. Daardoor wordt jouw dagelijkse momentje weer nét even lekkerder. Hoofdredacteur Chris Riemens vat het mooi samen: “Een kalender is een toffe follow-up van het magazine dat we jaarlijks uitbrengen. Dit is een prachtige verzameling van alle mooie fotoshoots die we de afgelopen jaren hebben geproduceerd.”

De kalender kun je nu op de kop tikken via tabacfragrances.nl. Je krijgt er drie mannelijke verzorgingsproducten bij, geleverd in een toffe gift box. En nu met Black Friday betaal je geen verzendkosten, waardoor je ‘m voor twee tientjes op deurmat hebt liggen.

Check hieronder de behind-the-scenes-beelden van de shoot met Sylvana, dan weet je ongeveer wat je te wachten staat. Hier knapt een mens toch van op?