Topmodel Evy Markovits schittert in vintage beachshoot

CREDITS: Jasper Loeffen

Zo blij als een kind. Dat waren we toen we ein-de-lijk bekendmaakte dat Evy Markovits op de cover schittert van MANIFY Magazine #3. We staken haar in bikini – daarin is ze op haar best – en we gaven de shoot een vintage randje. Want: vroeger was toch alles beter?

Vintage beachshoot met Evy Markovits

Evy flirt met de camera zoals niemand dat kan. Sexy, speels, (glim)lachend, charming. Aan alles zie je waarom ze als topmodel furore maakt in alle uithoeken van de wereld. Van Zuid-Afrika tot Düsseldorf: de (ex)toptennisster wordt óveral voor gevraagd. En dat is meer dan terecht…

, Topmodel <strong>Evy Markovits</strong> schittert in vintage beachshoot

In MANIFY Magazine #3 lees je waarom Evy vindt dat modellenwerk vergeleken kan worden met topsport. Op haar zestiende tenniste ze nog in de top 5 van Nederland, maar door een blessure kwam een einde aan haar carrière. Althans: aan haar sportcarrière dan. Dat hoofdstuk werd dichtgeslagen en een volgende werd geopend. Ze werd meer en meer gevraagd als model en vandaag de dag is het haar job om te shinen voor de camera.

We geven je hier een voorproefje van het coverinterview en we delen de video met héél veel liefde & plezier. Het hele interview en de vintage beachshoot vind je in het magazine.

Check hier waar MANIFY Magazine #3 te koop is (meer dan 1000 winkels!)

(Ex-)toptennisster, huidig topmodel: wij serveren u Evy Markovits. Evy schittert dagelijks in bikini op The Gram, dus we laten haar shinen in een beachshoot. Nátuurlijk met een vintage randje, want we horen vandaag de dag alleen maar ‘Vroeger was alles beter.’ Nou ja, niet iedereen zegt het… Mevrouw Markovits vindt het namelijk maar gezeur van mensen: ‘Je kan toch niet meer terug, dus leef lekker in het nu en geniet.’

…..

Team:

Beeld: Jasper Loeffen 
Locatie: Kaap Amsterdam
Bikini’s en badpakken: Barts, AYA The Label
Kleding: eigen collectie, MOOST & The Muse by MOOST Wanted
Visagie: Lara van Corstanje

Source:
Jasper Loeffen