Emily Ratajkowski in verwachting: topmodel gaat uit de kleren voor Vogue

CREDITS: Bigstock

We mogen best een beetje trots zijn op Sebastian Bear-McClard. De beste man heeft het voor elkaar gekregen dat de bloedmooie Emily Ratajkowski als een blok voor hem is gevallen. Het duurde namelijk niet lang voordat de twee wisten dat ze voor ‘áltijd’ samen willen zijn. Na twee maanden daten stapten ze al in het huwelijksbootje.

Échte liefde bestempel je natuurlijk met een kindje. En als je een topmodel bent, dan kondig je dat aan in stijl. Zo gaat Emily uit de kleren voor Vogue. Mét buikje.

Zwangere Emily Ratajkowski in shoot voor Vogue

Emily Ratajkowski geeft in het interview met Vogue aan dat zij en haar man het kind genderneutraal gaan opvoeden. Om zo min mogelijk vooroordelen te genereren hebben ze het geslacht en wanneer ze uitgerekend is niet bekendgemaakt.

Emily sowieso een sterke visie op het moederschap: ”Als mijn man en ik aan vrienden vertellen dat ik zwanger ben, vragen ze altijd als eerste waar we op hopen. We antwoorden dan dat we het geslacht van ons kind pas weten als het 18 is en ons dat zelf kan vertellen.”

Hoe je het ook wendt of keert, je kan er van alles van vinden, Emily en haar man Sebastian staan wel sterk in hun schoenen. Het is niet niks om als powerkoppel aan te kondigen dat er een kindje op komst is. Iedereen die drie woorden kan uitspreken heeft namelijk een mening. Een mening die negen van de tien keer negatief is…

Mensen vinden het gek: genderneutraal opvoeden

In het interview gaat ze nog iets verder in op het fenomeen genderneutraal opvoeden: ”Iedereen moet hier om lachen, maar er zit een waarheid in. De mogelijkheden zijn complexer dan we aan de genitaliën waar ons kind mee geboren wordt kunnen aflezen.”

We kunnen geen genoeg krijgen van mooie vrouwen. Daar hoort Emily Ratajkowski nátuurlijk bij, want ook mét buikje schittert ze voor de camera:

 

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
Weekend Desires #342
Er staat weer een heerlijk EK-weekend voor de deur. Vier het met onze WD. View this post on Instagram A post shared by Rafael Moura (@rafael_moura) View…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…