Mooi meegenomen: Emily Ratajkowski als model voor eigen bikinimerk

Soms heeft de ene bijkomstigheid een fijne extra bijkomstigheid. Zo ook het concept ‘model voor mijn eigen bikinimerk.’ Eén iemand die daar héél goed is: Emily Ratajkowski. Tja, uhmmm, vervelend…

Ze flirt met de cameralens als bikinimodel en daardoor heeft de volgverzoekbutton ineens een andere betekenis gekregen. Voor de mannen onder ons dan.

Emily Ratajkowski’s bikinimerk is een extraatje voor ons

Het merk gaat bij de naam Inamorata en het is elke dag feest op The Gram. Niet alleen Emily, maar ook andere modellen stelen de show. Maar goed, mevrouw Ratajkowski maakt ons toch elke keer weer een stukje blijer. Dus vinden we het allesbehalve vervelend om daar wat extra aandacht aan te geven. #nopromo. 

Fijne foto’s

Dat Emily zelf model wil spelen moet een geschenk van God zijn. Zou hij nog iets goed te maken hebben? Of weet ze gewoon precies haar eigen naam op de juiste wijze te gebruiken? We denken toch maar het laatste. Eerder ging Emily Ratajkowski al topless voor een shoot, en daar hebben we ook de beelden van.

Alle foto’s zijn natuurlijk puur, puur om bikini’s aan de vrouw te brengen. Niet dat jij daar wat aan hebt, maar misschien je vriendin? Als je het wel leuk vindt om aan te doen; be my guest. Maarrrr; de bikiniplaatjes zijn dus wel extra chill voor ons als kijkvoer. Kijk maar mee: