Elizabeth Hurley (55) showt haar topfitte lichaam in de sneeuw

‘Leeftijd is maar een getal’

‘Schoonheid komt met de jaren’

Fijne quotes, en Elizabeth Hurley is daar het levende bewijs van. De 55-jarige actrice showt wekelijks haar topfitte lichaam op Instagram door middel van bikinifoto’s. Daarmee verbaast de onderneemster pur sang vriend en vijand, want het is eigenlijk onmogelijk om er nog zó goed uit te zien.

Elizabeth Hurley (55) showt haar topfitte lichaam in de sneeuw

Elizabeth speelt graag model voor haar eigen merk Elizabeth Hurley Beach. Normaal gesproken staat of ligt ze voor de camera op het strand. Logisch, daar draag je natuurlijk bikini’s.

Alleen je krijgt extra aandacht als je van de gebaande paden afwijkt. De Engelse onderneemster snapt dat. Ze heeft gebruikgemaakt van haar topfitte lichaam in combinatie met sneeuw om de boel een beetje op te schudden. Als ‘aandacht’ haar hoofddoel was, dan is de actie met vlag en wimpel geslaagd…

Kritiek op de foto’s van Elizabeth Hurley

Misschien is het jaloezie, misschien hebben ze gelijk: veel andere celebs hebben met verbazing gereageerd. De foto’s gaan viraal in de VS. In verschillende talkshows waren de foto’s hét onderwerp van gesprek. Haar Insta-post met de caption ‘How could I resist?’ is bijvoorbeeld bij Piers Morgan in het verkeerde keelgat geschoten. Hij vindt het thirsty and creepy. 

Aandacht heeft mevrouw Hurley in ieder geval gegenereerd. Er heerst namelijk ook verwarring over wie de fotograaf is. In sommige roddelbladen verschijnt de naam van haar zoon, zelf zegt Elizabeth Hurley dat de foto’s zijn genomen door haar 80-jarige moeder. Dat gegeven is eigenlijk ook bizar als je het relativeert.

Hurley zoekt vaker het randje op

We zijn overigens niet verrast door deze foto’s. Ze zwemt namelijk heel haar leven al tegen de stroom in. Op haar 18e vertelde Elizabeth in een interview: ‘I’d kill myself if I was as fat as Marilyn Monroe.’ Heftige woorden voor een snotneus van die leeftijd.

Ze heeft in vele films gespeeld, maar ze werd pas écht beroemd door haar opvallende outfits naast het witte doek. Daarom is het tekenend dat ze ook nu weer zo op Insta verschijnt.

Al met al mag Elizabeth natuurlijk he-le-maal zelf weten welke foto’s ze wél en niet plaatst. In deze tijd wordt elke foto onder de loep genomen. Zéker als je een naam hebt in de wereld van social media.

Check ook: Waarom de 51-jarige Jennifer Aniston nog steeds een droomvrouw is