De foto’s van Eiza Gonzalez bewijzen de schoonheid van Mexico

CREDITS: Bigstock

Mexico laat je hart sneller kloppen om verschillende redenen. Witte stranden, een verrukkelijke tequila en natuurlijk een verse Corona. Er is echter nog iets. Misschien zegt de naam je nog niet zo veel, Eiza González, maar Mexico mag trots zijn op deze schoonheid. De actrice zorgt ervoor dat haar foto’s een plek in jouw geheugen krijgen. En terecht. Wát een plaatje.

Eiza González is een Mexicaans pareltje van de bovenste plank

Op Insta heeft ze bijna zeven miljoen volgers, en je snapt natuurlijk wel hoe dat komt. Deze pagina staat namelijk vol met machtig mooie kiekjes van mevrouw González. Buiten het feit dat ze fantastisch kan poseren voor de lens, is ze ook nog eens een steengoede actrice. Zo speelt ze samen met Vin Diesel in Bloodshot en was ze eerder al te bewonderen in Hobbs & Shaw.

Mexicaans talenten

De in 1990 geboren schoonheid ging van 2003 tot 2004 naar de toneelschool in Mexico-Stad. Niet zomaar eentje, deze school wordt namelijk gerund door de Mexicaanse actrice genaamd Patricia Reyes Spíndola, een grootheid in deze wereld. En dat Eiza talent had bleek wel. Op haar veertiende werd ze toegelaten tot Centro de Educación Artística waar ze dit talent helemaal ontplooide. Na rollen in een aantal Spaanstalige series verhuisde ze naar Los Angeles waar ze verder haar dromen in deze wereld na jaagt.

Buiten haar acteerkunsten is ze ook te bewonderen als model. Zo is ze hét gezicht van Louis Vuittons On The Beach-parfum. Deze Mexicaanse schoonheid gaat er wel komen, daar zijn we zeker van. En natuurlijk ontzettend blij mee, want elke man met tikkeltje verstand vindt deze vrouw een opwinding. Kijk zelf maar:

 

https://www.instagram.com/p/BpQWve1ApXJ/