Dit is Julia Sinning, Miss Nederland 2021

CREDITS: Miss Nederland - Hylke Greidanus Photography

Nederland, wát ben je mooi. Toch? Of ben je nog niet toe aan je dagelijkse portie positivisme? Mocht dit niet zo zijn, dan gaat Julia Sinning daar verandering in brengen. Deze Amsterdamse bombshell is uitgeroepen tot Miss Nederland 2021, en ze maakt jouw dag in één klap 100 keer beter.

Julia Sinning: de mooiste vrouw van Nederland

De kans is groot dat je haar al eerder hebt gezien, want Julia is ook bekend van De Bachelor. Al vinden we het ergens wel zorgelijk als je dat kijkt… Nee, we don’t judge. Nu maakt het écht grote publiek dus ook kennis met Julia Sinning. Een bloedmooie brunette die nog écht puur is. Dat gegeven spat namelijk van haar Insta-feed af.

Inkoppertjes, maar terecht

De jury van Miss Nederland heeft Julia gekroond tot de mooiste vrouw van Nederland aan de hand van een paar inkoppertjes: ”Een prachtige, pure vrouw die zichzelf durft te laten zien.” Tja, je kan ze áltijd benoemen, maar we zijn het er zéker mee eens. En ze gaan nog even door: ”Ze is een Miss van deze tijd: een lekkere stoere meid die uit haar comfortzone durft te stappen en een breed publiek kan aanspreken.” 

Het 24-jarige godsgeschenk is van zichzelf een perfectionist, maar is nu blij met wie ze is.  Dat laat ze blijken met haar Insta-bio: ‘You are good enough just the way you are.’ Meer dan terecht, want men wát een vrouw. Ze tovert bij iedere man een glimlach op zijn gezicht, daar zijn we voor de volle 100% van overtuigd.

Insta-feed van Julia Sinning

Mevrouw Sinning heeft niet alleen tijdens de verkiezing haar beste versie laten zien. Ook op Insta showt ze dagelijks hele fijne kiekjes. En deze delen we graag met jou. Dit is Julia Sinning in optima forma: