De 10 mooiste vrouwen ter wereld volgens de wetenschap

CREDITS: Bigstock

Er lopen tal van mooie vrouwen rond op de wereld. De ene nog knapper dan de ander, maar wie is nou de allermooiste? Cosmetisch chirurg Dr. Julian de Silva heeft een algoritme ontwikkeld aan de hand van zijn kennis met betrekking tot aantrekkelijkheid. Zo is deze lijst van mooiste vrouwen ter wereld ontstaan. Althans, volgens deze wetenschap dan hè.

Dit zijn de 10 mooiste vrouwen volgens de wetenschap

Eindelijk heeft de wetenschap een manier gevonden om schoonheid te bestempelen, zonder onze subjectieve voorkeuren. Het algoritme wat zorgt voor de uitslag baseert zijn oordeel op de Gouden verhouding van Schoonheid Phi. Hiermee zijn al eerder de mooiste vrouwen ter wereld geïdentificeerd, maar nu hoeven wij mannen het niet meer te doen. Een intelligente computer doet het nu voor ons en daarmee is de discussie ten einde. Allright, hier komen ze:

10. Cara Delevingne

Met 89,99% perfectie staat Cara Delevingne op de tiende plaats. Cara Delevingne is Brits model, zangeres en schrijfster. In 2012 en 2014 won deze knapperd de Model of the Year-award. Ze is onder meer het gezicht geweest van een Chanel-campagne en werkt voor grote merken als DKNY en Vogue.

9. Katy Perry

Katy Perry (90,08% perfectie) is de artiestennaam van Katheryn Elizabeth Hudson. De Amerikaanse zangeres en songwriter werd bekend met het nummer ‘I Kissed a Girl’. Helaas voor ons is ze sinds 14 februari verloofd met Orlando Bloom.

8. Natalie Portman

Natalie Portman kennen we natuurlijk van Star Wars. Maar al op haar twaalfde speelde ze in Léon. Ze heeft sindsdien veel rollen vertolkt die bijzonder intelligent zijn voor hun leeftijd. Nu speelt ze in Avengers. Ze scoort 90,51% op de schaal van knapheid.

https://www.instagram.com/p/B991-pdDLed/

7. Scarlett Johansson

Deze Amerikaanse schone scoort 90,91% en kennen we onder andere van Avengers en Captain America. Dat ze in de filmindustrie terecht zou komen was al voorbestemd met een moeder die ook producent en actrice was. We hopen haar nog veel te zien in de Marvel films!

https://www.instagram.com/p/B3LfGq8FWqv/

6. Kate Moss

Kate Moss scoort 91,05%. Haar bekendste werk is toch wel het geen wat ze heeft gemaakt voor Calvin Klein. Ze is het gezicht voor het merk geweest. Volgens maatstaven voor modellen is ze met 1.73m erg klein. Maar dat vinden wij niet erg hoor!

5. Taylor Swift

De meest succesvolle popster van het moment, Taylor Swift staat op plek vijf met 91,6%. Ze werd nog bekender door haar copyright deal over haar muziek. We hopen dat je nog lang blijft schitteren op het podium Taylor!

4. Ariana Grande

Deze popster haalt met 91,81% de vierde plaats in deze rij. Sinds 2013 is deze spetter niet meer weg te denken uit de popwereld. Met haar album Yours Truly brak ze in 2013 door. We wachten al op haar nieuwe nummer.

3. Amber Heard

Have you heard? Ze staat in deze lijst met 91,85%. Amber Heard maakte haar filmdebuut in Friday Night Lights. Daarbij maakte ze ook direct haar televisie debuut. Ze is heeft ook een relatie gehad met Elon Musk.

2. Beyoncé

Beyoncé staat in de lijst op nummer twee met 92,44%. De moeder van alle single ladies is waarschijnlijk ’s werelds meest bekende vrouw. Ze scoort nog steeds hit na hit en ieder concert is uitverkocht. Beyoncé doet op ieder gebied mee met de top!

1. Bella Hadid

Bella Hadid is de mooiste van alle vrouwen ter wereld volgens de wetenschap. Met 94,35% is ze bijna perfect. Dat is ook wel logisch aangezien dit de enige met Nederlandse roots is uit deze lijst. Gefeliciteerd Bella!

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…
Weekend Desires #337
Weekend! Of toch nog niet… Hoe dan ook: onze Weekend Desires wordt er niet minder om. View this post on Instagram A post shared by @sushinght View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…