Dit is Cindy Mello: het prachtplaatje uit Brazilie

CREDITS: IG @cindymello // IG @michaelkors

Brazilië is het land van vele wereldwonderen: de Cristo Retendor, het Amazonegebied en de Iguaçu-watervallen behoren allemaal tot de schoonheden van deze planeet. Maar de schoonheid van Cindy Mello? Die is buitenaards.

Cindy Mello neemt de modewereld over

De 23-jarige Braziliaanse dame is sinds 2011 al bekend met modellenwerk, maar heeft in de afgelopen jaartjes aardig wat aan de weg getimmerd. Zo heeft ze ondertussen fotoshoots bij Maxim, GQ en Sports Illustrated aan haar portfolio mogen toevoegen en ze is ondertussen ook al getekend bij Ford Models New York.

Een heerlijk plaatje met een hart van goud

Jaren geleden vergaarde ze voor het eerst bekendheid tijdens een rol in een Missguide modecampagne, waarin ze schitterde naast Pamela Anderson. Die zelf ook niet verkeerd op de plaatjes stond trouwens. Afijn, miss Mello is niet alleen in de modewereld een topper, maar daarbuiten ook. Zo werkt ze nu al een tijdje samen met Yamba Malawi, een non-profit organisatie die de jeugd in het Afrikaanse Malawi helpt. Een stunning dame met een hart van goud dus, wat kan je jezelf nog meer wensen als man? Cindy heeft op The Gram ondertussen 1,3 miljoen volgers aangetikt, en dat snappen wij behoorlijk goed als we zo naar de foto’s kijken die ze daarop post. Beoordeel zelf maar.