Who’s That Girl!? Cathy van Cranenbroek

CREDITS: IG @cathyvancranenbroek
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Marcelle Schuur

Een gift van de goden komt – godzijdank – niet vaak voor. In de categorie ‘voetbal’ vinden we bijvoorbeeld Ronaldo Luís Nazário de Lima godsgeschenk. En als we het over auto’s hebben, dan denken we dat deze Ferrari 250 GT Berlinetta door God is ontworpen.

Máár ook al zie je R9 in deze Ferrari rijden, als Cathy van Cranenbroek aan de overkant van de straat staat, dan kijk je naar haar. 100%.

Cathy van Cranenbroek

De bloedmooie blondine straalt namelijk van top tot teen. Haar glimlach, haar sprankelden ogen en haar fantastische body: alles klopt aan Cathy. Het 23-jarige godsgeschenk is not just a pretty face. In de marketingwereld maakt ze furore met vanCranenbroek Marketing, terwijl ze een passie heeft voor fitness, food en fashion. Daar kunnen wij onszelf wel in vinden.

Cathy van Cranenbroek maakt je maandag weer helemaal goed. Oordeel zelf maar: