Argentijnse belleza: de schoonheid van Camila Morrone in beeld

CREDITS: Bigstock

Argentijnse schoonheid zit ‘m niet alleen in de benen van Lionel Messi en Diego Maradona. Dat bewijst Camila Morrone zo’n beetje elke week weer op Instagram. Hoogste tijd om eens haar állerfijnste plaatjes op rij te zetten voor je.

In beeld: de Argentijnse schoonheid van Camila Morrone

Huh?  Camila Morrone? ‘Die ken ik ergens van,’ horen we je denken. En dat klopt: het is namelijk de bloed-bloedmooie ex-vriendin van onze grote vriend Leonardo DiCaprio. Eén van de vele jonge bloempjes die hij aan zijn zijde heeft gehad. De Argentijnse is op het moment van schrijven namelijk 25 lentes jong. Terwijl ze toch zeker vier jaar een relatie hebben gehad. Arme 48-jarige Leo.

Acteerskills

Dat de relatie à la de Titanic tegen een ijsrots botste, had niks te maken met het leeftijdsverschil. In gesprek met E! News spreekt ze dat namelijk volledig tegen. Het had eerder iets te doen met ‘de afstand’ en ‘het beste er vanaf was.’ Oké, oké, we geloven haar.

Goed, met Camilia alleen de ‘ex van’ te noemen, doen we haar natuurlijk véél te kort. Als actrice timmert ze namelijk aardig aan haar carrière. Sinds 2013 speelt ze al mee in films, en de laatste jaren komt daar elk jaar een productie bij. In 2019 pakte ze zelfs de Rising Star Award op het San Diego International Film Festival. 

Modellen-looks

Naast haar acteercarrière heeft ze natuurlijk álles mee voor een hoofdrol in de modellenwereld. Dat natuurlijk niet onopgemerkt is gebleven: in 2016 sierde ze de cover van de Turkse Vogue. Daarna ging het hard, want nu staat haar tijdlijn vol met Insta-posts van Chanel-outfits en Burberry-fotoseries. En geef de merken eens ongelijk… Evenals DiCaprio, die zichzelf nog één keer achter zijn oren kracht bij het openen van Camila Insta – kijk maar:

Total
0
Share