40-jarige Braziliaanse Alessandra Ambrosio blijft verbazen

CREDITS: Bigstock

Soms vallen we gewoon even stil. Of staan we graag ergens stil bij, want dan hebben we onszelf verbaasd over iets. Je weet wel; zo’n openvallende mond waar je gratis een klein beetje kwijl bij krijgt. Heerlijk. Negen van de tien keer gebeurt dat bij mannen als ze een bloedmooie dame zien. En wij hebben zo’n dame vandaag voor je geselecteerd en de kans is groot dat je haar al kent. Fijnproever die je bent.

De beste foto’s van Alessandra Ambrosio

We hebben het namelijk over het Braziliaanse topmodel Alessandra Ambrosio. Wát een vrouw. Ze is op 40-jarige leeftijd nog onvoorstelbaar fit, waardoor ze nog een regelrechte droomvrouw is. Oké, eerlijk is eerlijk; haar nog steeds fijne gezichtje speelt ook een prominente rol.

Alessandra is model geweest voor alle grote merken die in je opkomen als je aan modellenwerk denkt. Dior, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Rolex enz. enz. Voor alle merken heeft de Braziliaanse werk verricht. Mede daardoor heeft ze meer dan 50 keer de cover gesierd van modebladen.

Poging tot acteercarrière

Ze heeft ook voorzichtig stapjes gezet in de film scene. In 2006 speelde ze namelijk als tennis girl in de 007-film Casino Royale. Toen werden alle mannen in één klap al knetterverliefd op Alessandra Ambrosio. Daarna heeft ze voornamelijk nog veel rollen gekregen als haarzelf in tv-shows. Zo kan je haar bijvoorbeeld kennen van de aflevering The Tips uit How I Met Your Mother.

Gal Floripa van Alessandra Ambrosio

Vandaag de dag heeft ze een eigen bikinimerk. Het merk gaat bij de naam Gal Floripa en ze flirt nog steeds graag met de camera. Alessandra duikt namelijk nog geregeld voor de fotografen om zelf als hét gezicht van een campagne te opereren. En daar hoor je ons niet over klagen.

Enfin, genoeg gekletst. Je kwam natuurlijk voor haar foto’s. Ben maar niet bang, die delen we met alle plezier van de wereld:

LEES OOK
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…
Weekend Desires #337
Weekend! Of toch nog niet… Hoe dan ook: onze Weekend Desires wordt er niet minder om. View this post on Instagram A post shared by @sushinght View…
Weekend Desires #336
Laptop dicht. Biertje open. Dat is weekend. Joe: View this post on Instagram A post shared by K E A L A N S H I L…
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Inspiratieguide voor de grandpa core-stijl
Ontwerpers die de verstofte schoenenkast van je opa als inspiratiebron gebruiken voor nieuwe sneakers en een overvloed aan cardigans op straat. Grandpa core is in volle motie.…