Deze foto’s bewijzen dat bierdrinkende vrouwen het aantrekkelijkst zijn

CREDITS: IG @danibarbie

Een bierdrinkende vrouw is een vrouw met smaak. Begrijp ons niet verkeerd hoor, want vier vriendinnen op het terras met wijntje zien we ook graag. Tóch heeft het iets extra’s als een vrouw een goudgele rakker in haar rechterhand heeft. Daardoor krijg je als man het idee dat de vrouw in kwestie pit heeft. En daar worden we blij van. Héél blij.

Denk maar eens aan het Oktoberfest in München. Daar huppelen wonderschone Duitse frauen met Cup E rond in dirndl jurken en liters bier. Een betere combinatie bestaat er gewoonweg niet.

Het bewijs: bierdrinkende vrouwen zijn het aantrekkelijkst

Als een vrouw bier drinkt dan laat ze zien dat ze een eigen mening heeft. Ze trekt zichzelf niets aan van anderen. Kijk, dat is precies waar een man voor valt. Een dame die haar eigen plan trekt en bier drinkt omdat ze het lekker vindt. Geen gezeik.

Daarnaast laat een vrouw zien dat ze verstand van zaken heeft. Want uiteindelijk is bier toch écht onze favoriete drank. Je kan ons ’s nachts wakker maken voor een goede whisk(e)y of rum, maar bier blijft toch écht op 1 staan. Oké, niet bij ie-de-reen, maar in grote lijnen is bier wel een favorietje, toch?

Juist. Van bier worden wij mannen gewoon blij. En van vrouwen worden we nog blijer. 1 + 1 = 2, dus de beste combi op aarde is een bierdrinkende vrouw. Nou, nu zijn we echt uitgeluld. Het is tijd om naar de foto’s te gaan. Hier is het levende bewijs dat bierdrinkende vrouwen het aantrekkelijkst zijn van állemaal:

Sit back, relax and enjoy.