Gigi en Bella Hadid gaan volledig uit de kleren voor campagne

Is dit een droom? Even knijpen, even wat water in ons gezicht… Nope het is geen droom. Het is een nieuwe campagne van Versace: Gigi en Bella Hadid poseren samen poedeltjenaakt. We zijn nog nooit zó geïnteresseerd geweest in handtasjes. De zusjes bedekken het bovenlichaam met hun wavy hair, zodat het algoritme van Insta de foto niet tegenhoudt van viral gaan.

Dat is gelukt: de teller staat op 956.619 likes op het moment van schrijven. Wie de foto heeft geplaatst? The one & only Donatella Versace zelf, natuurlijk. Een sterk staaltje marketing van de Italiaanse.

Gigi en Bella Hadid samen uit de kleren

Bella Hadid komt vaker voorbij op MANIFY. Eerst was ze te zien als de nieuwe ‘Bond-girl’ en volgens de wetenschap is ze de mooiste vrouw ter wereld. Het is dus logisch dat ze zo nu en dan wat aandacht van ons krijgt. Nu ze samen met haar zusje de show steelt, zijn we weer extra blij. Kijk maar:

Meer foto’s van de zusjes

De zusjes Hadid plaatsen regelmatig fijne kiekjes op Insta. Een waar cadeau voor ons mannen. Wij zijn de beroerdste niet, dusssss. Hierbij nog een aantal lekker plaatjes om weg te kijken. Joe.

Bella

Gigi