Who’s That Girl!?: Anniek van Keulen

CREDITS: @anniekvankeulen | @timjansstagram
[powerkit_alert type=white ]Enige tijd geleden zijn we gestart met deze nieuwe rubriek. We hebben gemerkt dat de heren op Manify niet vies zijn van een mooie dame op z’n tijd, maar we houden het natuurlijk wel netjes. Op maandag kun je dus altijd genieten van een prachtige Manify Monday Babe en op vrijdag hebben natúúrlijk Fitgirl Friday. Maar er zijn zoveel leuke dames op Instagram die nog vrij onbekend zijn, dat wij daar wel iets aan moeten doen! Bij deze onze nieuwe rubriek op woensdag: Who’s That Girl!? Lalalala lalalala..[/powerkit_alert]

Vorige week: Renee Gangell

Anniek van Keulen

En vandaag is het weer eens de beurt aan een prachtige Nederlandse dame. Haar naam? Anniek van Keulen! Ze is 22 jaar, blond, bruine ogen en woont in Utrecht. Haar levensmotto is “Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen.” en daar zijn wij het natuurlijk roerend mee eens.

Ja, met Anniek zou iedereen wel hapje sushi willen gaan eten. Ze is daarom ook genomineerd om een van de 500 mooiste vrouwen van Nederland te worden! Mee eens, stem dan op haar!

https://www.instagram.com/p/BA4mRs2MTbe/

https://www.instagram.com/p/33RQtOMTQS/