25 machtig mooie foto’s van topmodel Alexis Ren

Iedere persoonlijkheid heeft een zwak voor iemand, een crush. Het is een kwestie van smaak. En over smaak valt niet te twisten. Tóch zullen veel mannen het roerend eens zijn: Alexis Ren is één van de mooiste vrouwen ter wereld. Als we praten over het Amerikaanse topmodel, praten we liever over een godsgeschenk. Want dat is ze…

Topmodel Alexis Ren laat iedere man kwijlen

De Insta-teller staat inmiddels op meer dan 14 miljoen volgers. Pfoe, dan mag je de term ‘populair’ van ons wel gebruiken. Dat Alexis veel volgers heeft is natuurlijk niet gek. Ze kent de fijne kneepjes van ’t vak en mevrouw Ren maakt veelvuldig gebruik van het fenomeen ‘sex sells’. Vervelend.

Het 24-jarige model is – bijna – letterlijk op het strand ter wereld gebracht. Alexis Ren is namelijk geboren en getogen in Santa Monica, Californië. Daarom heeft ze meer bikini’s dan gewone strings. Deze bikini’s showt ze maar al te graag voor de camera. En dat vinden we fijn. Héél fijn.

Machtig mooie foto’s

Op 13-jarige leeftijd werd Alexis al gescout als model. Tja, laten we zeggen dat het modellenbureau er vroeg bij was. Of het goed of slecht is laten we in het midden. Tot nu toe heeft ze er zelf in ieder geval geen spijt van. Op haar vijftiende werd ze een social media phenomenon. Een foto van haar (in bikini, of course) ging compleet viraal. Sindsdien is het hard gegaan.

Vandaag de dag mogen wij mannen meegenieten van haar machtig mooie foto’s. Alexis Ren plaatst een aantal keer per maand foto’s op The Gram. Acht van de tien keer met een pikant randje, twee van tien keer met een inspirerende quote of met een feitje over plastic in de oceaan. Zo word je toch nog wijzer terwijl je kwijlt. We nemen het haar niet kwalijk…

Hier heb je haar 25 mooiste foto’s. Daar knapt een mens van op.

https://www.instagram.com/p/BrG4tJeF-RT/

https://www.instagram.com/p/B5qVet4FlTo/

https://www.instagram.com/p/B9fOpdVlwOv/

https://www.instagram.com/p/Bqng0poldl4/

https://www.instagram.com/p/BhUETKmjYF3/

https://www.instagram.com/p/B6Jwu7NFA_N/

https://www.instagram.com/p/BQorK80DcYr/

https://www.instagram.com/p/BJoJlx9jYuH/

https://www.instagram.com/p/BqoJlhilgQR/

https://www.instagram.com/p/BqlNrv6lACY/

Check ook: Margot Robbie’s Instagram gaat jouw dag beter maken