56-jarige Cindy Crawford heeft het nog steeds

Iemand met een liefde voor het leven is soms bang om oud te worden. Het kan een klap in het gezicht zijn (à la meneer Smith) als de eerste rimpels je huid betreden. Máár er zijn ook mensen die weigeren oud te worden. Voorbeeldjes: Halle Berry en Elizabeth Hurley.

Vandaag gaan we iemand toevoegen aan dat kleine rijtje. We showen je vandaag namelijk de beste foto’s van de 56-jarige Cindy Crawford, want deze vijftigplusser heeft het nog steeds.

Kijkvoer: de beste foto’s van vijftigplusser Cindy Crawford

Mevrouw Crawford gaat al een tijdje mee. Haar carrière begon een beetje te lopen toen ze in ’82 de Elite Look of the Year-award won. Daardoor kon ze deals binnenslepen met onder andere big fishes Omega en Pepsi. Dat heeft haar geen windeieren opgelegd. Zakenblad Forbes schat haar vermogen op zo’n $192 miljoen. Hoppa.

Dat heeft ze grotendeels voor elkaar gebokst als hét gezicht van haar eigen cosmeticamerk. Zo verkoopt ze bijvoorbeeld antirimpelcrème aan de lopende band. Aha, geen wonder dat ze er zelf nog zo bijloopt.

Goed, maar voor die info kwam jij helemaal niet. Jij wil gewoon de foto’s zien, ouwe snoepert. Geen zorgen hoor, want dit artikel was ook geen straf om te tikken. Cindy Crawford heeft nog steeds een echte wow-factor als je haar ziet. Ze heeft nog steeds een bijzonder strak lichaam en is altijd stijlvol gekleed. Daar gaan we goed op.

Mooi meegenomen: ze deelt zo nu en dan ook heerlijk throwback-foto’s. Nóg een reden om op de volgverzoekbutton te klikken. Dan ben je direct onderdeel van de enorme fanbase, want ze heeft al 6,2 miljoen volgers.

Kijk en geniet, vriend.

TB-foto’s: