Hier is de trailer van de nieuwe James Bond; No Time To Die

CREDITS: MGM Studios Inc.

No Time To Die. Dat is de nieuwe titel van de op 3 april 2020 in de bioscopen te verschijnen James Bond-film. Het is de 25e film en de laatste keer dat Daniel Craig in de huid kruipt van de Engelse superspion. Jammer, want hij is wat ons betreft de beste en meest stijlvolle Bond tot nu toe, hoewel we opgegroeid zijn met Pierce Brosnan. Die zien we liever zingen in Mama Mia.

We gaan door. “In No Time To Die, heef Bond de Secret Service verlaten om te genieten van het leven op Jamaica,” leest het plot van MGM. “Zijn rust wordt snel verstoord, wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA hem om hulp vraagt. De missie is om een ontvoerde wetenschapper te redden, maar het blijkt verraderlijker dan verwacht. Hierdoor komt Bond een mysterieuze schurk op het spoor die hoogst gevaarlijke technologie in handen heeft.”

No time to die, Hier is de trailer van de nieuwe James Bond; No Time To Die

No Time To Die – Bond 25

De super villain zal vertolkt worden door Rami Malek, die meerdere prijzen in ontvangst heeft mogen nemen voor zijn rol als Freddy Murcury in Bohemian Rhapsody. Verder gaan we Lá Seydoux, Ben Whisaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright en Ralph Fiennes terug zien. Maar het meeste kijken we natuurlijk uit naar Craig’s laatste optreden als ’s werelds favoriete geheim agent.

April volgend jaar gaat No Time To Die in premiere. Áls ze het halen, want er zijn tot nu toe al flink wat hobbels op de weg geweest, met een crewlid dat gewond raakte bij een explosie op de set en een enkelblessure die de 51-jarige Daniel Craig opliep.

Trailer No Time To Die

Bond-fans opgelet! Hier is hij dan:

Titel reveal

Teaser