Op het Italiaanse eiland Elba krijg je je geld terug als het regent!

CREDITS: Couleur | Pixabay

Als je een bezoek brengt aan het zonnige zuiden wil je de zon er ook wel écht erbij hebben. Maar het kan zomaar gebeuren dat je pech hebt. Die vrije dagen had jij je toch net iets anders voorgesteld. Geboekt is geboekt en er zit niets anders op dan de weersomstandigheden te accepteren. Gelukkig komt het eiland Elba, in Italië, daar om de hoek kijken. Zij bieden je namelijk een ‘goed weer garantie’ aan. Regen? Dan krijg jij je overnachting gratis!

Breng een bezoek aan het eiland Elba voor ‘goed weer garantie’

Je hoort het goed. Het eiland Elba is het grootste eiland van de Toscaanse Archipel. Vergeleken met de andere eilanden van Italië is het na Sicilië en Sardinië het derde grootste eilanden. Liefhebbers van duiken en snorkelen zullen hun ogen uitkijken in de levendige onderwaterwereld. Ook de vele schilderachtige stranden omringd door rotsen laten je intens genieten. In de schoolbanken is dit eiland vast een keer voorbij gekomen. Het eiland is namelijk het meest bekend als het eerste verbanningsoord van de Franse keizer Napoleon Bonaparte.

De toeristische website van het eiland wil de toeristen ook écht laten genieten en biedt daarom de ‘goed weer garantie’ aan. De hele maand mei kregen toeristen een gratis overnachting als het meer dan twee uur regende tussen 10.00 en 20.00 uur. Uiteraard kan je niet terecht in ieder willekeurig hotel op het eiland. Zo moeten gasten boeken in een van de hotels of pensions die zijn goedgekeurd voor het programma van het eiland.

goed weer garantie, Op het Italiaanse eiland Elba krijg je je geld terug als het regent!
Foto: nono_08450

Tot op Elba!

Nu horen wij je al denken dat jij inmiddels niets meer aan deze actie hebt. Het is momenteel immers al juni. De maand mei hebben we dan ook al een tijdje achter ons gelaten. Helemaal gelijk in. Daarom biedt het eiland dezelfde actie aan vanaf 15 september tot en met eind oktober. Zo kan jij zelfs na de zomer nog genieten van Elba en zijn rijke geschiedenis. Laat die regen maar een paar dagen vallen in ruil voor gratis overnachtingen!

goed weer garantie, Op het Italiaanse eiland Elba krijg je je geld terug als het regent!
Foto: Cristina Gottardi