New York en Hong Kong zijn samen met een X-aantal andere steden trendsetter op alles wat speelt in horecaland. Ongeveer een jaar geleden werden wij op de…
Hotspots
‘Zwijnen voor de Parels’ Vrijwel iedereen is tegenwoordig blogger en dit betekent voor restaurants steeds meer kritische ogen. Om ook een kijkje achter de schermen te geven, zwijn…
Buiten dat het sowieso een ontzettend goed idee is om een keer Brighton, aan de zuidkust van Engeland, een keer mee te pakken, is dit hotel een…
Sinds de begintijden van de globalisering, riep de hele wereld het: niemand kookt zoals de Fransen. Van Bangkok tot Rio de Janeiro, als je ergens goed én…
De Hallen in Amsterdam West staat natuurlijk bekend om hun hippe stands en nog hipper eten. Nu is er op de plek waar voorheen Meat West en…
Er zijn veel discussies rondom vlees en hoe wij hier met z’n allen mee omgaan. Tijdens een ‘Meatclass’ kregen wij een flinke opvoedcursus. Duurzaamheid en zero waste worden…
‘Zwijnen voor de Parels’ Vrijwel iedereen is tegenwoordig blogger en dit betekent voor restaurants steeds meer kritische ogen. Om ook een kijkje achter de schermen te geven, zwijn…
Het is weer tijd om alle vitaminetabletten uit de Kruidvat te plukken, want ADE gluurt weer om de hoek. En het belooft een heftige te worden. Iedereen…
‘Zwijnen voor de Parels’ Vrijwel iedereen is tegenwoordig blogger en dit betekent voor restaurants steeds meer kritische ogen. Om ook een kijkje achter de schermen te geven, zwijn…
Het geliefde Reeperbahn Festival bezoeken en slenteren door de straten van het hippe Hamburg? Zelf waren we erg benieuwd en besloten zelf een kijkje te nemen met…
Ceviche Ceviche is hét gerecht van Zuid- en Midden-Amerika. Super verse vis gegaard in zuur, dat is de essentie. Negen van de tien keer is dit limoensap,…
In het buitenland aan het strand een cocktail of biertje pakken is altijd goed, maar in deze unieke bars krijg je de full experience. Met mooie uitzichten,…