Amsterdam’s Finest: Hotel Casa met dakterras!

CREDITS: Hotel Casa

Al sinds de 50’s is Hotel Casa een begrip in Amsterdam. Ze brachten een uniek concept naar de stad waar hotelgasten en studenten een unieke blend vormen. Veel studenten gaan in het weekend naar huis, dus Hotel Casa  bood hun kamers in de weekenden aan voor toeristen. Heel slim! Zo konden studenten goedkoper wonen. En nog steeds. Maar Hotel Casa is meer dan dat. We gingen het checken…

Hotel Casa, Amsterdam

Het hotel heeft recentelijk de volledige lobby vernieuwd en veel gezellige hoekjes gecreëerd, zodat de naam ‘Casa’ nog beter tot z’n recht komt. Naast dat het er super dik uitziet, is het ook functioneel. Veel toffe plekjes om je laptop open te klappen, te chillen of je favoriete Netflix-serie te checken. Al raden we aan om bij een échte Netflix & Chill-sessie vast de kamer op te zoeken.

EAST

Er is een koffiebar en restaurant EAST is nooit ver weg. Hier serveren ze verse ontbijtjes, lunch, diner en gruwelijke G&T’s! Als je hier gaat eten kunnen we je de Fried Sushi, Gepofte Knoflooksoep en Gerookte Zalm aanraden!

, Amsterdam’s Finest: Hotel Casa met dakterras!

Dakterras

Schijnt de zon? Dan pak je de lift naar de achtste verdieping, hier vind je één van de tofste dakterrassen van Amsterdam: HOPP. Ze hebben hier een uitgebreide biercollectie, waarvan de Playground IPA van VandeStreek het meest bleef hangen. Pas bij het bekijken van het flesje kwamen we erachter dat het een 0,0% biertje was. Gadver! Toch maar proberen… Wow, dit ding is écht lekker!!

HOPP is absoluut een biergarten op hoog niveau, die ook leuk is om te bezoeken als je niet bij Hotel Casa overnacht. Al raden we dit natuurlijk wél aan, na al die biertjes. Ben je aan het kijken voor een overnachting bij Hotel Casa? Vergeet dan niet te kijken of er aanbiedingen zijn voor je boekt