GoHere: deze nieuwe app heeft alles dat Tripadvisor mist

CREDITS: Oleg Magni
Travel

Als je naar een nieuwe plek gaat bedenk je je altijd even: wie die ik ken is hier ooit geweest. Je stuurt hem/haar een appje en bam: een rits waardevolle tips voor je bestemming. Als je geluk hebt! Je weet dat deze tips waardevol zijn, omdat je vrienden nou eenmaal vaak dezelfde interesses en eisen hebben. Iets wat op Tripadvisor, bijvoorbeeld, nog maar de vraag is…

Friend based Tripadvisor

Natuurlijk zijn apps als Tripadvisor chill, maar er zitten ook minpunten aan. Eén daarvan is dat iedereen altijd voor de hoogst genoteerde plekken gaat, waardoor ze alleen maar meer reviews ontvangen en nóg hoger eindigen. Zo komen relatief nieuwe of onbekende plekken vaak niet aan bod. En dat is zonde. Daarnaast weet je niet hoe de reviewers bepalen of iets wel of niet goed genoeg is. Jouw vrienden zijn wat dat betreft veel waardevoller. En daar komt GoHere om de hoek kijken.

GoHere

GoHere is gekoppeld aan Facebook, waardoor je als je ergens bent alleen de tips en reviews van je vrienden ziet. De app laat op een kaart zien waar er reviews zijn geplaatst en wat er zich afspeelt bij jou in de buurt. Ook kan je per vriend kijken waar hij/zij geweest is en een beoordeling voor heeft achter gelaten.

Foto: Artem Bali

Start reviewing!

GoHere is een Nederlands concept dat al flink wordt opgepakt, maar het blijft met dit soort dingen een kip-ei verhaal. Zonder reviews geen werkende app, dus het werkt alleen goed als iedereen mee doet! Wij zien veel potentie in GoHere en hebben daarom al heel wat reviews geplaatst. Veel van de plekken uit onze hotspot-sectie kan je er op terug vinden.

Ga jij ook mee reviewen? Heb jij goede tips? Download hier de app en plaats direct een review of tip!

Foto: The Creative Exchange
Menu
Total
7
Share