Wheel: de platenspeler voor aan de muur!

CREDITS: Miniot

Miniot komt met de Wheel, een hele toffe eyecatcher voor jouw interieur. Deze platenspeler werkt namelijk zowel horizontaal als verticaal, ofwel je hangt ‘m met gemak aan de muur. De bediening is zo makkelijk als een digitale muziek, maar toch heb je de charme van vintage LP’s.

De Wheel3
Foto: Miniot

Wheel

De Wheel is een subtiele platenspeler die niet veel groter is dan het formaat van een LP. Met keuze uit de kleuren Mahonie, Cherry en Walnut match je jouw Wheel met je gehele interieur. Daarnaast past hij ook letterlijk overal in je interieur. Dus of je hem nou op de kast legt of aan de muur hangt, spelen zal hij. De gadget heeft zijn naam te danken aan de vorm, want meer dan een wiel lijkt het niet. Maar niets is minder waar!

De Wheel2
Foto: Miniot

De bediening

Het afspelen van je favoriete LP’s is ontzettend makkelijk en geautomatiseerd. De bediening van de Wheel is compleet verwerkt in de spil van de platenspeler, door middel van het tegen- en meedraaien van de klok begint en stopt de plaat met afspelen. Een tikje naar rechts en links dient voor het skippen naar het volgende of vorige nummer en door er op te klikken pauzeer en start je de muziek. Waar je nog wel even rekening mee moet houden, is dat de naald zich in de platenspeler bevind. Dus de onderkant van de plaats begint als eerste met spelen.

De Wheel
Foto: Miniot

 

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet รกlles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…