Sonos Move: de draagbare speaker voor binnen en buiten

Draagbare speakers zijn handig om overal een feestje te beginnen. Vaak moet je wat inleveren op geluid voor het praktische gemak van het meenemen. Sonos komt met zijn eerste Bluetooth speaker voor binnenhuis én on the go. De Sonos Move is een robuuste speaker met de kwaliteit zoals we gewend zijn van Sonos, maar ook flexibel in gebruik.

De nieuwe Sonos Move voor binnen en buiten

Naast dat een volle batterij wel 10 uur aan één stuk door muziek kan afspelen, is de speaker ook op andere fronten erg steady. De Sonos Move is stevig en schokbestendig om bestand te zijn tegen het draagbare gebruik. De speaker is dus niet per se heel licht of klein.

De nieuwe speaker is zelfs iets groter dan de Sonos One, die echt bedoeld is om je binnenhuis-systeem aan te vullen. Dit kan ook gewoon met de Sonos Move. De speaker is namelijk ook geschikt om je bestaande set-up aan te vullen en je zo ook in bijvoorbeeld de tuin, garage of op zolder van muziek te voorzien.

Het geluid zou zich dankzij de automatische Trueplay™-tuning aanpassen aan jouw locatie, of dit nou binnen of buiten is.

Daarnaast kun je de Sonos Move natuurlijk ook verder weg van huis gebruiken, al zal WiFi dan niet meer werken. Gelukkig zit er Bluetooth op, zodat je altijd connected bent. Van Blackberry tot iPhone.

Sonos Move, Sonos Move: de draagbare speaker voor binnen en buiten
Foto: Sonos

Een veelzijdige smartspeaker

Momenteel is alles ‘smart’; smartphones, smartwatches en zelfs smartbedden. Sonos heeft van deze speaker dan ook een smartspeaker gemaakt. De Sonos Move beschikt namelijk over Google Assistant, zodat je de speaker met je stem kunt bedienen om muziek af te spelen, vragen te laten beantwoorden of anders smart devices in huis aan te sturen. Een extra handigheidje waar we tegenwoordig graag gebruik van maken.

De speaker kun je nu hier bestellen voor €399,- en wordt vanaf 24 september geleverd.

Sonos Move, Sonos Move: de draagbare speaker voor binnen en buiten

Sonos Move, Sonos Move: de draagbare speaker voor binnen en buiten
Foto’s: Sonos