Match made in heaven: pizzadoos met voetbaltafel op de deksel

CREDITS: Pizza Hut

Saturdays are for the boys. De tien pizza’s zijn besteld en de voetbalwedstrijd staat op. Jullie avond kan niet meer beter worden. Of toch wel? Wat dacht je namelijk van een pizzadoos met met een voetbaltafel op de deksel?

Match made in heaven: pizzadoos met een voetbaltafel erbovenop

Om het nieuwe voetbalseizoen te vieren, en om de thuiszittende voetbalfans een beetje in de spirit te krijgen, slaan Pizza Hut en marketingbureau Ogilvy de handen in een. Samen ontworpen zij deze match made in heaven, de ‘Foosball Pizza Box’.

Op de deksel van deze pizzadoos zit namelijk een voetbaltafel verwerkt. Iedereen die naast een slice of pizza ook van een slice of action houdt, kan hiermee zijn hartje ophalen.

voetbaltafel pizza doos
Foto: Pizza Hut

Pizza Hut

Wendy Leung, marketing director van Pizza Hut vertelt er het volgende over. “De Pizza Hut Foosball Box is een mooie kans om de voetbalfans te laten zien dat pizza en voetbal toch echt bij elkaar horen.” Pizza Hut doet er alles aan om hun klanten zo tevreden mogelijk te houden. Doordat daarnaast de voetbalcommunity dit afgelopen jaar zo teleursteld is, wil de pizzaboer graag weer een glimlach op de gezichten van de mensen zien.

De campagne

De Foosball Pizza Box campagne zal lopen van 6 oktober t/m 20 oktober 2020. In totaal worden er vijf tafelvoetbal-pizzadozen verdeeld onder de Pizza Hut voetbalfans. Één tegenvallertje voor ons: de campagne is van Pizza Hut Hongkong. Om een van de vijf dozen te kunnen bemachtigen, zou je eerst de Pizza Hut app moeten downloaden en meedoen aan de 12th Player Club. Daarna is het de bedoeling dat je de meest creatieve comment achterlaat op de Pizza Hut Hongkong Facebook pagina.

Of we dus een tafelvoetbal pizzadoos in Nederland zullen zien is nog naar de vraag. Maar, we kunnen het altijd proberen, niet geschoten is altijd mis toch?

voetbaltafel pizza doos
Foto: Pizza Hut