MANIFY x Lekker Bikes Amsterdam Elite M2

Je hebt mensen die op een krakkemikkige fiets rijden en je hebt jou. En ons. We zien ons zeker niet als bebaarde hipsters met vierkante oprol-rukzakken en de rechter broekspijp in een witte sok gepropt. We zijn ons als mannen die het belangrijk vinden om stijlvolle fiets te hebben. Je zou het een teken van volwassenheid kunnen noemen.

En een van de meest stijlvolle fietsen van het moment is de gloednieuwe M2 van Lekker Bikes. Check this out:

Lekker Bikes Amsterdam Elite M2 Series

, MANIFY x Lekker Bikes Amsterdam Elite M2

Naar eigen zeggen: “De Amsterdam Elite M2-serie vertegenwoordigt het hoogtepunt van stadsfietsen. Een urban commuter fiets die tot in de perfectie is ontworpen.” En daar sluiten we ons compleet bij aan.

Lekker Bikes heeft een fixie ontworpen waar we onze ogen niet vanaf kunnen houden, al is het alleen al omdat we een limited edition model hebben gemaakt met het MANIFY-logo er op.

Met een matzwart framework, minimalistische afwerking en super strakke lijnen kan het ook lastig fout gaan. Tel hier de hydraulische schijfremmen en een riem-aangedreven systeem bij op, en je hebt een prachtige minimalistische fiets met een sportief karakter als resultaat. En dat zien we graag.

, MANIFY x Lekker Bikes Amsterdam Elite M2

M2 Single Speed

De M2 Single Speed is uitgerust met premium essentials. Onder andere dus de Gates CDX Belt Drive-technologie, met een soepele, vetvrije rit als resultaat. En dat wil je. Geavanceerde urethaan technologie zorgt ervoor dat het weer bestendigheid is en tegelijkertijd flexibel en duurzaam. De riem is gemaakt uit elastische koolstofvezel en werkt in virtuele stilte.

Het lichtgewicht, maar supersterke roestbestendige aluminium frame zorgt voor een strakke handling. De controle verliezen is er daarnaast ook niet bij, door de premium Shimano Nexus 3 hydraulische schijfremmen.

Wil je liever versnellingen? Snappen we. Check dan zeker ook de 3 Speed- en NuVinci Series.

Tijdens MANIFY: Out of office bij RAW in Tilburg op 13 september geven we deze limited MANIFY x Lekker Bikes M2 weg aan een van de bezoekers!
LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…