Creatief genie van 34-inch: HP Envy 34 All-in-One

CREDITS: HP

Creativiteit op de werkvloer. Ongekend belangrijk, ongekend moeilijk soms. Maar er zijn hulpmiddelen die je creatieve brein helpen – in dit geval een technologisch hulpmiddel van een héél hoog niveau: de HP Envy 34 All-in-One. Oftewel: de desktop der desktops.

HP Envy 34 All-in-One

Waar laptops eerder de regel dan uitzondering zijn, mag de kracht en pro’s van een next-level desktop nimmer nooit onderschat worden. Dat heeft HP bij ons op kantoor weer bewezen, want we gingen aan de slag met deze alleskunner op MANIFY HQ.

HP Envy 34 All-in-One, Creatief genie van 34-inch: <strong>HP Envy 34 All-in-One</strong>

Technologisch beest voor creatieve geniën

Allereerst heb je serieus een waar technologisch beest voor je neus met deze jongen. Het 34″ diagonal WUHD display is kraak-kraakhelder en de turbo silver kleur van de behuizing maakt het esthetische plaatje, ook weleens lekker bij een desktop, af. Omdat je de kleuren in 5K krijgt te zien in ’true-to-life-colors’ weet je zéker dat on screen écht de kleur is die jij voor ogen hebt. Voor ons werk bijvoorbeeld een must tijdens het bewerken van foto’s. Extra fijn: anti-reflection screen en low blue light mode brengen serieus rust aan de ogen. Een ware verademing tijdens de langere concentratiesessies.

Tijdens het bewerken van foto’s of zo’n lange sessie heb je iemand nodig die je achter je staat. Die ervoor zorgt dat je juist extra energie krijgt, geen irritatie. Die iemand: een 11de generatie i7 processor. Hij laat je smooth en supersnel switchen tussen programma’s, en je voelt de kracht om zelf ook ook te vlammen. Zeer indrukwekkend en we hebben ons vrijwel geen zorgen gemaakt tijdens het opstarten van zware programma’s.

HP Envy 34 All-in-One, Creatief genie van 34-inch: <strong>HP Envy 34 All-in-One</strong>

Memory

Met 16 GB memory en 1 TB SSD aan storage vind je de HP Envy 34 All-in-One terug aan de top qua opslag. Een heerlijk gevoel als je aan de slag gaat met een nieuw systeem. Het laat je een soort van onaantastbaar voelen, terwijl we het in feite maar over een technologisch hoogstandje hebben. Maar goed… Het gevoel kruipt waar het niet gaan kan.

Features & magic

Een extra feature waar je blij van wordt op je bureau: de geïntegreerde draadloze oplader in de voet van je desktop. Op veel kantoorbureaus ligt al een wireless adapter, maar een geintegriierde in je desktop is de shit. Te allen tijde kun je jouw telefoon dus opladen voor je neus. Geloof ons, het lijkt weinig moeite om je telefoon aan de lader te hangen of op een aparte adapter te leggen, maar gemak dient de mens. En dat gegeven zal nooit meer veranderen. Wat wel verandert: jouw stress als je telefoon op 7% staat. Die is er namelijk niet meer.

Nog wat extra magic van HP: de magnetische 16MP webcam kun je op verschillende plekken van je desktop plaatsen. Niet meer old school áltijd in het midden boven, maar je kunt ook kiezen voor een angle vanuit rechtsonder. Wel even checken hoe je onderkin eruitziet. Maar door de scherpte zul je dat snel doorhebben. Nee, zonder gekheid: het delen van je ideeën krijgt op deze manier een nieuwe dimensie. Dat wordt nog extra kracht bijgezet door de advanced camera sensors en enhanced lightning.

Voor de creativiteitsgoeroes onder ons, zoals wij, is er ook HP Pallette. Een toolkit dat je laat schetsen met Concepts, foto’s laat zoeken met PhotoMatch, van je telefoon een tweede scherm maakt met Duet én draadloos foto’s laat delen met QuickDrop. 

HP Envy 34 All-in-One

Duurzaam? Tuurlijk

En dan nog even over de olifant in de kamer: is alles wel duurzaam gemaakt? Tuurlijk. Anders hoor je er niet meer bij. toch? Op ons bureau staat nu een alles-in-één-ontwerp van duurzame, stijlvolle materialen zoals uit de oceaan gevist plastic en gerecycled aluminium. Dat geeft toch een goed gevoel als je er zelf ook om geeft.

Prijs en specs op een rijtje

Dan rest op het eind altijd nog maar één vraag: wat gaat dit beestje me dan kosten? Op het moment van schrijven heb je het creatieve genie van 34-inch binnen voor  €2499, met daarbij inbegrepen de HP 915 zwarte draadloze muis- en toetsenbordcombinatie. Plus, natuurlijk, deze onderstaande specs. Nog even samenvattend, want dat blijft fijn voor de vergelijkers in deze tak van sport.

Mocht je nóg een stapje verder willen gaan, dan is er ook een ENVY 34 All-in-one beschikbaar met een 12th gen processor en een RTX 3080-videokaart. Dat het een stapje extra is, is ook te zien aan het prijskaartje. Deze krachtpatser gaat over de toonbank voor €3.799. 

Belangrijkste specs HP ENVY 34 All-In-One

Windows 11 Home
11th Generation Intel® Core™ i7 processor
NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 (6 GB GDDR6 dedicated)
16 GB memory; 1 TB SSD storage
34″ diagonal WUHD display