6 toffe LEGO-sets

CREDITS: LEGO

Volwassen worden vinden we soms moeilijk. We hebben verplichtingen, moeten soms dingen doen die we niet leuk vinden én we komen niet overal meer mee weg. En dat is balen.

Gelukkig mag je soms best nog wel even dat kind in jezelf naar boven halen. Bijvoorbeeld met LEGO, want dat blijft toch iets tofs hebben.

LEGO-sets die je leven verrijken

Er zijn natuurlijk grote verschillen tussen LEGO-sets. Leg maar eens LEGO Technic naast LEGO Duplo: dat is toch net effe anders. Daarom helpen wij je op weg met een aantal toffe sets die goed in de smaak zullen vallen.

The Office

Was het niet ene Michael Scott van Dunder Mifflin die zei: “An office is a place where dreams come true”. Jup, dat was hij. En LEGO laat voor sitcomliefhebbers ook dromen uitkomen. Je kunt met de set verschillende settings bouwen om het échte The Office-gevoel te krijgen. Naast de grappige karakters vind je in de set ook de receptie, de vergaderruimte, Michaels kantoor en de welbekende bureau-eilanden.

, 6 toffe <strong>LEGO-sets</strong>
Foto: LEGO

Black Panther

LEGO heeft een abonnement op superhelden. Eén van de tofste sets is de Black Panther van Marvel, waarmee een ode werd gebracht aan Chadwick Bosemans rol als T’Challa. Het is niet zomaar een setje. Met zijn hoogte van 46 cm en een aantal van 2.961 LEGO-blokjes is de Black Panther een klasse apart. Extra glans heeft één van Marvels favoriete karakters gekregen door zijn reflecterende zwarte en zilveren stukken. Dat wordt ook nog eens gecombineerd met blauwe en paarse underglows, die de hartslag nabootsen. Een knap staaltje werk, dus.

, 6 toffe <strong>LEGO-sets</strong>
Foto: LEGO

Porsche 911 RSR

Dat het Deense bouwsteentjesbedrijf fan is van Porsche, weten we. Het schaalmodel van de Porsche 911 Turbo 3.0-model uit 1974 was al een feest, maar de Porsche 911 RSR is nog een stuk gedetailleerder. Dat is een understatement: de Porsche 911 heeft een onafhankelijke wielophanging, een zescilinder boxermotor met bewegende zuigers. Daarnaast vind je in de cockpit een radarscherm, een brandblussysteem en een werkende stuurinrichting. Sounds great right? 

, 6 toffe <strong>LEGO-sets</strong>
Foto: LEGO

Ducati Panigale V4 R

Stijl, elegantie en prestatie. Zo staat de Ducati bij LEGO omschreven. Ze slaan daarmee de spijker op de kop. De LEGO Ducati Panigale V4 R ziet er fantastisch uit en lijkt qua details precies op het origineel. Het is de eerste motor in de geschiedenis van LEGO Technic met een versnellingsbak. Daardoor kan je er verschillende snelheden mee ontdekken. Daarnaast heeft de motor vering aan de voor- en achterkant en ook schijfremmen voor en achter. De klassiek rode Ducati bestaat uit 646 stenen en zal het hart van een man met een liefde voor motoren sneller laten kloppen.

, 6 toffe <strong>LEGO-sets</strong>
Foto: LEGO

 

Netflix Stranger Things – The Upside Down

Het kroonjuweel van Netflix: Stranger Things.  LEGO heeft een belangrijk onderdeel van de serie vertaald naar een set van 2.287 blokjes. De ‘Upside Down‘ is uiterst slim: je kunt namelijk de setting omdraaien en toch blijven de poppetjes staan. De set beschikt over een aantal easter eggs uit de serie en brengt de hoofdpersonages klein, maar fijn tot leven.

Land Rover Defender

Een Defender op de kop tikken is een levensdoel an sich. Het is misschien wel de meest mannelijke auto die er is. De kans dat jij er eentje kan kopen is nu in één keer met 200% toegenomen. LEGO heeft namelijk in samenwerking met Land Rover een kleinschalig model uitgebracht. Het enige verschil is eigenlijk de hoogte. Deze Defender is 22 cm hoog en daarmee is deze uitvoering zo’n 175 cm lager dan de auto die je ziet bij de dealer.

Deze Defender ziet er zo tof uit dat je ‘m gewoon een plekje wil geven in je interieur:

LEGO Land Rover Defender
Foto: LEGO
Source:
LEGO
LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…