Next-level vlieguren maken met de DJI Avata Drone

Een pakketje voor de deur afleveren of zelfs helikopters uit het veld slaan voor filmopnames. De nieuwste drones maken het tegenwoordig gewoon mogelijk. Enkel vliegen voor plezier of het nemen van luchtbeelden is al even achterhaald. Zeker met de nieuwste DJI Avata, want daardoor heeft dronevliegen een business class upgrade gekregen.

DJI Avata Drone: dé toekomst

De mogelijkheden van de drone zijn nog lang niet allemaal ontdekt. In de toekomst zullen deze kleine vliegende vrienden ons nog van veel meer hulp voorzien. En DJI haalt nu de toekomst dichterbij op de kalender. De Avata drone heeft de meest moderne looks en ziekste features namelijk te pakken.

DJI Drone
Foto: DJI

Professioneel dronepiloot

Het compacte en lichte design zorgt er namelijk voor dat niet alleen vliegen een eitje wordt, maar je neemt ‘m ook overal mee naartoe. De DJI Avata weegt maar 410 gram en je duikt de smalste gaten in. Zelfs binnen. Je schiet de ultieme dronebeelden met specs waar je u tegen zegt. De drone filmt in 4K met 60 frames per seconde en heeft een gezichtsveld van 155°. Drones kunnen nog weleens onstabiel zijn, maar met de RockSteady beeldstabilisatie is dat verleden tijd. In totaal kun je maximaal 18 minuten vliegen en dat doe je met een topsnelheid van 97 km/h. En dat alles met een vanafprijs van €579.

Wil je nog een stapje verdergaan? Dan kun je voor het complete pakket gaan. DJI heeft uitgepakt met de motion controller. Waar je voorheen drones bestuurde alsof het een PlayStation-controller was, maakt dit next level speeltje het mogelijk om ‘m te besturen met lichaamsbewegingen. De Avata volgt jouw handomdraai. Een beetje zoals de old school Wii-controller. Dat voelt – natuurlijk – natuurlijker aan. Duiken, swipen en achtervolgen was nog nooit zó easy.

Daarnaast kun je de DJI Avata komt met de nieuwe DJI Goggles 2 connecten. Met deze jongen zie je de wereld als een arend. Je ogen vliegen met de drone mee, waardoor het bijna onmogelijk wordt om met dit juweeltje te crashen. Dit totaalpakketje – met nog véél meer – kost je €1.429. 

Geloof je niet dat de toekomst dichterbij is dan je denkt? Check het zelf maar, want deze beelden liegen niet.

DJI Drone
Foto: DJI
Source:
LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…