Deze games kun je verwachten in 2020

CREDITS: Pexels | Pixabay

De PlayStation 5 is in de maak en het is afwachten wanneer we deze in onze inboedel kunnen opnemen. Naast dat deze wordt verwacht in 2020 zijn er ook heel wat toffe games die we komend jaar kunnen gaan spelen. Voor de gamers onder ons, dit zijn de games die je kunt verwachten in 2020.

Games die je kunt gaan spelen in 2020

Ongeveer een half jaar geleden vond de E3 plaats. Het ontbreken van PlayStation zorgde voor een flinke leegte. Ondanks dat zal 2020 heel wat vernieuwing gaan brengen op het gebied van games en consoles. Zowel Sony als Microsoft zijn bezig met nieuwe hardware voor jouw favoriete games. Dit zijn de meest opvallende games voor 2020.

Dragon Ball Z: Kakarot

De eerste bijzondere game die je kunt spelen komt op vrijdag 17 januari 2020. Drabon Ball Z: Kakarot laat al zien in de trailer dat we een oude bekende gaan zien: Kakarot. Ook Goku, Vegeta, Gohan en Frieza komen langs in het spel. Daarbij laat de trailer ook veel actie zien, maar als we experts moeten geloven krijgen we hier te maken met een RPG (Roll Playing Game). Het spel komt naar PS4, Xbox One en PC.

The Last of Us Part II

In 2013 kwam Sony met The Last of Us. In 2016 werd de opvolger al aangekondigd, maar daarna bleef het lang stil rondom de game. De officiële releasedatum staat nu vast: 29 mei 2020. The Last of Us is een absolute klassieker op de PS4, ook nu de PlayStation 5 er bijna is. Deze game is een PlayStation exclusive.

Halo Infinite

Deze game moet het paradepaardje worden voor de opvolger van de Xbox One. Natuurlijk brengt Microsoft Halo Infinite ook uit voor de huidige Xbox console. Op dit moment is er nog niet veel bekend over het spel, maar de trailer belooft veel goeds! Welcome back MasterChief!

Cyberpunk 2077

Tijdens en na de E3 dit jaar was Cyberpunk 2077 toch wel een grote hype. Deze open-wereld game wordt gemaakt door CD Projekt Red, die ook verantwoordelijk zijn voor The Witcher. De game speelt zich af in Night City, California en kun je zien als een kruising tussen Fifth Element en Akira. Op 16 april 2020 is de release!

Watch Dogs: Legion

Natuurlijk kan ook Ubisoft niet achterblijven in 2020, bekend van onder andere Assassin’s Creed. Op 6 maart 2020 komen ze met het derde deel van Watch Dogs, genaamd Legion. De ontwikkelaar heeft veel geleerd van de kritiek op de vorige versie, die twee jaar geleden verscheen. Dit keer speelt Watch Dogs zich af in Londen. Tijdens de game rekruteer je nieuwe leden voor je hackersgroep. De game komt beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

 

8K

2020 gaat ons veel vette games en nieuwe consoles brengen. Schaf die 8K Televisie maar vast aan, je zult hem nodig hebben!

Games 2020 - 1
Foto: JESHOOTS.com

 

LEES OOK
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…