Denon PerL brengt gepersonaliseerd feestje voor je oren

Over muzieksmaak valt niet te twisten. Gelukkig. Niet iedereen kan naar jarenvijftigmuziek luisteren, bijvoorbeeld Peggy Sue van Buddy Holly, maar rising star Peggy Gou maakt ook niet iedereen blij. Je muzieksmaak blijft gewoon een persoonlijkheidskwestie.

Denon PerL brengt geluid op jouw manier

Iedereen luistert dus op zijn eigen manier. En daarom wil je natuurlijk ook oordopjes die perfect aansluiten op de manier hoe jij luistert. Wij hebben die gelukkig voor je gevonden. De Denon PerL zijn met haar Adaptive Acoustic Technology gemaakt, en gemeten, voor personalisatie. Middels deze technologie wordt jouw gehoor automatisch gemeten en rolt er een geluidsprofiel uit dat perfect op je gehoor is afgesteld. Ideaal.

Denon PerL, <strong>Denon PerL</strong> brengt gepersonaliseerd feestje voor je oren

Waarschijnlijk klinkt het nu nog een beetje vaag, maar het komt er in het kort op neer dat de technologie van de Denon PerL informatie uit je oor ontvangt en zich daarop aanpast. Met de ‘OAE’-test wordt er gekeken hoe je oor reageert op kleine geluidjes waarna de data van deze test wordt omgezet in de audio-apparatuur. Op die manier heeft de luisteraar altijd de beste ervaring.

Een volle werkdag van focus

Naast de gepersonaliseerde luisterervaring, komt de Denon PerL ook nog met een actieve ruisonderdrukking. Als je dus tot over je oren in het werk zit – pun intended – en je even geen afleiding kan gebruiken, onderdruk je met een simpele druk op de knop alle geluiden om je heen. Op die manier focus je je alleen nog op het geluid dat je wél wilt horen. Tijdens je standaard 9-tot-5 dag hoef je trouwens geen enkele keer gestoord te worden: de Denon PerL Pro versie heeft een batterijduur van acht uur, waardoor je heel je werkdag je favoriete hitjes kan schrijven. De normale versie heeft daarentegen een batterijduur van zes uur. Als je de pauze dus wegrekent, kom je daar ook al een heel eind mee.

Denon PerL, <strong>Denon PerL</strong> brengt gepersonaliseerd feestje voor je oren

Denon PerL is in alle opzichten een knap staaltje technologie

Mocht het tijdens je werkdag nodig zijn om hier en daar nog wat overleg te voeren, is de ‘social mode‘ de perfecte uitkomst. En mocht je na je werkdag echt even een feestje willen bouwen? Dan moet je voor de Spatial Audio-modus gaan. Met de technologie van Dirac wordt er een compleet nieuwe dimensie aan het geluid toegevoegd, waardoor de audio meer weg heeft van een hoogwaardige luidspreker. This is how you start a party.

Beide oortjes maken gebruik van lossless audio via Bluetooth, waardoor je buiten je huis niet meer hoeft in te leveren op geluidskwaliteit. En dat hoor je terug. Combineer dat met de gepersonaliseerde audio-ervaring en je hebt eigenlijk goud in je handen met deze oordoppen. De Denon PerL gaat voor €199 over de toonbank, de Pro-versie voor €349. Check hier nog even de fijne foto’s van dit knappe staaltje technologie.

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…