Geluidsavontuur op maat met Denon PerL-modellen

Op elk potje past een deksel, en op elk oor past de perfecte oordop. Alleen voelt het soms een beetje aan als zoeken naar een naald in een hooiberg.

Gelukkig kunnen we door de nieuwe oordoppen van Denon onze eindeloze zoektocht eindelijk afblazen.

Hoogwaardige technologie voor een gepersonaliseerd geluid

Het innovatieve Japanse merk heeft met de White PerL en PerL Pro namelijk oordopjes op de markt gebracht die jouw oren beter kennen dan jijzelf. De nieuwe modellen van Denon analyseren de manier waarop jij muziek hoort via gepatenteerde technologie, waarmee je een gepersonaliseerd gehoorprofiel krijgt. In tegenstelling tot andere oordoppen worden ook het midden- en binnenoor gemeten, zodat het geluid perfect is afgestemd op jouw gehoor. Hierdoor voelen je favoriete deep-housebeats opeens heel anders aan.

Denon, Geluidsavontuur op maat met <strong>Denon PerL-modellen</strong>
Foto: Denon

Denon PerL-oordoppen maken van elk genre een feest

Het fijne aan oordopjes met Bluetooth is dat ze draadloos zijn. Het is alleen doodzonde dat het geluid hier vaak de dupe van is. Behalve bij de PerL Pro-oordoppen, waar je nog altijd hitjes kan beluisteren met de geluidskwaliteit die we van traditionele CD’s gewend zijn. Hierdoor hoor je rijke klanken alsof je in het concertgebouw zelf zit, terwijl je ook nog geniet van draadloos gemak. Dus of je nu van klassieke muziek, dance, of rock houdt: met de nieuwe modellen van Denon maak je van elke genre een feest. Ook bieden de PerL-modellen een surround sound-effect wat de ervaring helemaal afmaakt.

Denon, Geluidsavontuur op maat met <strong>Denon PerL-modellen</strong>
Foto: Denon

Multitasken zonder problemen met de Denon PerL-oordoppen

Ben jij een multitasker? Dan zit je bij de nieuwe oordoppen van Denon ook helemaal op de goede plek. Door de meerpuntsfunctie ben je namelijk met twee apparaten tegelijkertijd verbonden waardoor je altijd connected bent. Bang dat de batterij hierdoor ook twee keer sneller leeggaat? Geen zorgen. De PerL biedt maar liefst 6 uur speeltijd, terwijl de PerL Pro het zelfs 8 uur lang volhoudt. De case kan opgeladen worden voor een gebruik tot 18 uur, terwijl dit bij de Pro maar liefst een hele dag is. Een samensmelting van innovatieve technologie en hoogwaardig geluid. Fan-tas-tisch.

De Denon PerL (€199) en PerL Pro (€349) zijn momenteel al verkrijgbaar op de officiële website van Denon. Het draait bij deze parels natuurlijk vooral om het geluid, maar de foto’s mogen er ook zeker zijn.

LEES OOK
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Inspiratieguide voor de grandpa core-stijl
Ontwerpers die de verstofte schoenenkast van je opa als inspiratiebron gebruiken voor nieuwe sneakers en een overvloed aan cardigans op straat. Grandpa core is in volle motie.…