De OMEGA Seamaster Diver 300M is een ode aan Mr. Bond

CREDITS: OMEGA Watches

OMEGA heeft presenteert een nieuw model om vijftig jaar On Her Majesty’s Secret Service te vieren. De 42 mm OMEGA Seamaster Diver 300m komt daarmee in een limited oplage van 7.007 stuks. Voorzien van meerdere 007-details en een aantal gadgets kun je dit meesterwerk met gepaste trots dragen.

De OMEGA Seamaster Diver 300M zou menig Mr. Bond niet misstaan!

De nieuwe OMEGA Seamster Diver 300M is voorzien Bond-gerelateerde details op de wijzerplaat. Zo is deze voorzien van de spiraal van een getrokken loop en is de cirkel in het midden exact 9mm. Op de rand van de edelmetalen kast zit een achttien karaat gouden plaat met daarop het serienummer binnen de limited edition.

Wijzers en indexen

Achttien karaat goud is ook gebruikt om de wijzers en indexen te maken. De twaalf uur index is geïnspireerd op de Bond familie Coat-of-Arms. En de zeven in de maandindex is gemaakt in hetzelfde lettertype als waarin 007 wordt geschreven. Tot slot wordt ’s nacht het nummer 50 zichtbaar bij de vijftig minuten index.

Jarenlange relatie met Mr. Bond

OMEGA zet met dit bijzondere uurwerk een stempel op de jarenlange connectie tussen het horloge merk en één van de meest herkenbare film karakters aller tijden. Sinds GoldenEye in 1995 draagt Mr. Bond het Zwitserse horloge merk om zijn pols. Volgens CEO Raynold Aeschlimann is het een passende huldebetuiging aan het filmkarakter.

Verzamelobject

Dit horloge belooft onder verzamelaars een echt collectors item te worden. Mede door de bijzondere accenten en luxe verpakking is deze chronograaf erg speciaal. In de doos zitten een reservebandje en kogel manchetknopen passend bij de OMEGA Seamaster Diver 300M. A one of a 7.007 thousands. Check hem hier!

 

 

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…