De beste draadloze oordopjes van het moment

CREDITS: Unsplash | Daniel Romero

Alles moet draadloos en al lange tijd zet Apple met zijn Airpods de maatstaf. Inmiddels zijn er heel wat draadloze oordoppen op de markt, maar nog steeds zijn de opzetborstels van Apple het meest populair. Maar wat zijn de beste draadloze oordopjes voor ieder gebruik?

De beste draadloze oordopjes van het moment

Alle grote audiomerken hebben wel één of meerdere soorten volledig draadloze oordopjes die je kunt kopen. Zo maken ze de beslissing voor het juiste paar voor jou nou niet echt makkelijker. Vandaar dat wij voor jou een selectie hebben gemaakt van de beste draadloze oordopjes die nu te verkrijgen zijn. Listen up!

De beste draadloze oordopjes op alle vlakken

Ben je op zoek naar een set oordopjes die zich goed staande houden in iedere situatie, dan kun je toch het beste gaan voor de Apple Airpods Pro. Deze in-ear oordopjes zijn beter dan de standaard Airpods omdat ze de gehoorgang beter afsluiten. Dit merk je vooral wanneer je de ruisonderdrukking aan hebt. In deze stand filteren de oordopjes het geluid uit je omgeving weg voor een betere beleving. Ook hebben ze een tegenovergestelde stand die transpirantie-modus heet. Zo kun je je omgeving juist goed horen, handig op de fiets!

De Airpods Pro hebben nog steeds het kenmerkende opzetborstel ontwerp, toch hebben ze deze weten in te korten waardoor de oordopjes nog compacter zijn. Voor de complete gebruikservaring koop je deze als je een iPhone hebt!

De beste draadloze oordopjes voor geluid

De Bang & Olufsen Beoplay E8 Motion draadloze oordoppen stralen kwaliteit en stijl uit. Deze doppen zijn de keuze voor jou als je gaat voor design en geluid! Ze zijn ontworpen voor een sportieve en actieve levensstijl, daarom zijn ze water- en zweetbestendig.

Deze draadloze oordopjes zijn relatief groot, maar zitten hierdoor stevig in je oren. Zo hoef je niet bang te zijn dat je ze verliest. Met het Bang & Olufsen logo op de buitenkant, hoeven we je niet uit te leggen dat deze doppen fenomenaal klinken. De muziek klink helder en met de bak volume die ze er uit gooien hoef je niet naar je medepassagiers te luisteren.

De beste draadloze oordopjes voor de Samsung fanaat

De Samsung Galaxy Buds zien er strak uit en zijn erg comfortabel. Ze bieden veel Samsung-only functies en de geluidskwaliteit is erg goed voor de adviesprijs. Dat er veel Samsung features in verwerkt zitten, betekent niet dat je ze niet kunt gebruiken met iOS of andere android devices.

Zonder de draadloze oordopjes uit de case te halen koppel je ze eenvoudig met je smartphone. Eenmaal in je oren kun je ze uren dragen zonder dat ze gaan irriteren, totdat je ze moet opladen natuurlijk. Daarbij zorgt de in-ear configuratie voor een uitstekende geluidsisolatie. Deze earbuds zijn de keuze voor jou als je wilt gaan voor de perfecte allrounder.

De beste earbuds voor de echte audiofiel

De Sennheiser Momentum True Wireless draadloze oordoppen zijn voor de echte audiofiel. Technisch gezien zijn dit de beste klinkende doppen die op dit moment te verkrijgen zijn. Ze vervormen het geluid nauwelijks, waardoor je de muziek hoort zoals de artiest het bedoelt heeft. De opnamestudio heb je met deze earbuds altijd in je broekzak, of in je oren natuurlijk!

Qua grootte zijn de oordoppen vergelijkbaar met de Galaxy Buds, maar de prijs ligt daarentegen stukken hoger. Die hogere prijs betaal je voor het heldere geluid die doppen voortbrengen.

Inmiddels zijn er zoveel draadloze oordoppen op de markt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dit is slechts een greep uit het enorme aanbod, maar in de toekomst mogen we nog veel ontwikkelingen verwachten!

Beste draadloze oordopjes - 2
Foto: Deepanker70
LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet รกlles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…