Bang & Olufsen lanceert 88-inch 8K OLED TV voor €46.500

CREDITS: Bang & Olufsen

Het Deense bedrijf Bang & Olufsen heeft de lat hoog gelegd voor de concurrentie. De Beovision Harmony 88-inch tv is namelijk het grootste 8K OLED scherm dat ooit geproduceerd is. We gaan niet liegen; het is toch wel een natte droom om bepaalde programma’s op deze tv in de huiskamer te bekijken…

Een twee meter breed scherm met 8k resolutie

Om in te spelen op de vraag van de klant hebben de Denen een combinatie gemaakt tussen de ultieme bioscoopervaring en een design dat iets toevoegt aan je interieur. Het twee meter brede scherm werd gelanceerd tijdens de Design Week in Milaan. De tv is een samenkomst van kunst en technologie.

Bang & Olufsen
Foto: Bang & Olufsen

De twee eikenhouten en aluminium covers onderaan het scherm verduisteren gedeeltelijk de tv. Maar wanneer je hem aanzet waaien de panelen als het waren open en schuift het scherm naar boven voor de ideale kijkhoogte. Doordat de houten panelen in meerdere tinten verkrijgbaar zijn, is het een televisie die perfect kan aansluiten bij je interieur.

Artificial intelligence

De Beovision Harmony wordt geleverd met het Bang & Olufsen Signature Sound en diverse functies op basis van artificial intelligence. Deze geavanceerde technologieën dragen bij aan het verbeteren van de beeldkwaliteit. Dit komt door het extreem hoge verwerkingsvermogen en de deep learning algoritmes waarmee gewerkt wordt. Hierdoor worden films en sport tot leven gebracht als nooit tevoren. Met een resolutie van 8K biedt de tv zestien keer meer detail dan een HD tv.

Bang & Olufsen
Foto: Bang & Olufsen

Nieuwe afwerkingen

Niet alleen de kwaliteit van het beeld is fantastisch, maar ook het geluid is ongekend. Naast het geïntegreerde three-channel geluidssysteem en de ingebouwde dual subwoofer, kan je er ook acht draadloze Beolab luidsprekers aan connecten. Daarmee krijg je het perfecte surround sound. Recentelijk zijn er twee nieuwe afwerkingen aan de luidsprekercovers toegevoegd; warm brass tone aluminium kan nu gecombineerd worden met smoked oak en bronze tone aluminium met walnoot.

De Beovision Harmony inclusief 8k 88-inch OLED scherm is beschikbaar vanaf een kleine €46.500. Geen geld.

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…