Komst revolutionaire Apple Vision Pro om de hoek: dit is de releasedatum

CREDITS: Apple

Afgelopen zomer kondigde Apple de Vision Pro aan. Een baanbrekende headset met een 3D-camera die je in staat stelt om alles met een simpele blik te regelen.

Een bijzonder innovatief en uitdagend idee, waardoor wij dachten dat we nog wel even moesten wachten op de komst van deze revolutionaire gadget. Gelukkig zijn de slimme jongens van Apple nóg slimmer dan gedacht en staat de komst van de Vision Pro al om de hoek.

Beleef je Apple-producten zoals nooit tevoren

Als Apple’s eerste 3D-camera maakt de Vision Pro het mogelijk om elke ruimte om te toveren tot een persoonlijk canvas. En met meer pixels dan een 4K-TV, zorgt de Apple Vision Pro altijd voor een magische visuele ervaring. Je hebt de mogelijkheid om foto’s te schieten zoals nooit tevoren, die je vervolgens weer kan herbeleven middels de meeslepende Spatial Audio. Tijdens een simpele FaceTime call lijkt het alsof de deelnemers zich daadwerkelijk in dezelfde ruimte bevinden. Een avondje Netflix is met de Vision Pro al helemaal een belevenis, al raden we het niet per se aan om een keiharde oorlogsfilm te kijken.

Vision Pro, Komst revolutionaire Apple Vision Pro om de hoek: <strong>dit is de releasedatum</strong>
Foto: Apple

Vision Pro meest ambitieuze product van Apple ooit

De technologische mijlpaal van Apple integreert geavanceerde technologie zoals alleen Apple dat kan. De headset is gebouwd op het krachtige visionOS, waardoor de ervaring nóg krachtiger wordt. Met deze technologie krijg je de mogelijkheid om de Vision Pro te besturen met je ogen, handen én stem. Interacties zijn nog nooit zo makkelijk geweest. Volgens Apple zelf is de Apple Vision Pro het meest ambitieuze product dat ze ooit hebben gemaakt. En als we de foto’s en specificaties moeten geloven, sluiten wij ons daar absoluut bij aan.

Flink prijskaartje voor Vision Pro

Heel lang hoeven we niet meer te wachten op de komst van de Vision Pro van Apple. Vanaf vrijdag 2 februari lanceert Apple de Vision Pro, die beschikbaar is vanaf $3.499. Het mag wat kosten, maar volgens CEO Tim Cook herdefinieert de Vision Pro de manier waarop we verbinden, creëren en verkennen. Sidenote: de eerste lancering is helaas alleen nog beperkt tot de Verenigde Staten. Hopelijk is de prijs dan ook meteen een beetje gedaald wanneer Apple de Vision Pro wereldwijd beschikbaar maakt. Tot dan moeten we het maar even met de indroductievideo doen.

Source:
LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…