De Action verkoopt nu echte leren schorten voor €15-!

Het is een heerlijke zomer dit jaar. We weten dat je barbecue waarschijnlijk overuren draait. In deze tijd van warmte is het dan ook belangrijk om te investeren in comfort én stijl. Nou ja, investeren? De Action heeft je back dit jaarmet dit lederen schort sta jij in stijl te grillen. En dat voor een prikkie.

Grillen in stijl, voor een prikkie

Wanneer je een barbecue geeft voor je vrienden wil je dit natuurlijk wel een beetje in stijl doen. Met deze schorten van de Action is dat geen probleem, ze toveren je meteen om in een professionele grillmaster. Een grillvibe waar je u tegen zegt. Duur zijn ze niet, voor 14,95 heb je er eentje in de kast hangen. Daarnaast komen ze in verschillende kleuren: zwart, bruin en cognac.

Bizar! En ze zijn dus van écht leer, beweert de prulwinkel. Welke goedkope Chinese koe hiervoor geslacht is weten wij ook niet, maar voor €15,- mag je daar ook niet moeilijk over doen. Voor die prijs heb je namelijk een behoorlijk vet leren schortje voor jouw toekomstige grillactiviteiten, wat het natuurlijk volkomen waard is. Je kan het beestje natuurlijk uitsluitend gebruiken voor de barbecue, maar achter de cocktailbar of je gereedschapstafel doet die het ook heel goed. Een absolute must have voor je mannelijke garderobe!

Hier kan je ‘m niet bestellen! In de winkel wel 😉

 

LEES OOK