Ford Lane Keeping: dit bed draait je partner terug naar haar eigen kant

Niets is fijner om na een lange en hectische dag in bed tegen je liefje aan te kruipen. Het zou ontspannend moeten werken, maar in de praktijk loopt het vaak net iets anders. Getouwtrek om het dekbed en de temperatuur stijgt naar standje zweten. Wanneer je eindelijk ligt in te dommelen, rolt je wederhelft zich in haar slaap om naar jouw kant, waardoor je op het randje van de afgrond komt te liggen. Of gewoon uit bed dondert. Maar, er is hoop met dit nieuwe Ford Lane Keeping Bed.

Ford Lane Keeping Bed

Om deze nachtelijke frustraties onder bedwang te houden, presenteert Ford het Lane Keeping Bed. Hierin is een technologie toegepast die ervoor zorgt dat zelfs de meest opdringerige bedpartner ’s nachts keurig in de eigen bedstrook blijft.

Lane-Keeping Aid is een technologie die in de meeste nieuwe Ford auto’s al beschikbaar is. Het systeem houdt wegmarkeringen op de voorliggende weg in de gaten. Wanneer de bestuurder buiten deze lijnen dreigt te rijden, stuurt de auto de bestuurder automatisch terug tussen de lijnen, door een subtiele stuurcorrectie te geven.

En precies deze technologie past Ford nu ook toe in het Lane Keeping Bed. Door middel van druksensoren merkt het bed wanneer iemand de eigen bedhelft dreigt te verlaten. Vervolgens wordt de slaper met behulp met een geïntegreerd transportbandje zachtjes teruggeduwd naar de eigen helft. Klinkt voor ons als muziek in de oren.

Hoe dat dan precies werkt zie je in onderstaande video.

https://www.youtube.com/watch?v=yfSYjbODGUc

 

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…