Een Ford Mustang uit Amerika is ruim de helft goedkoper

CREDITS: MANIFY

Stel je voor, je bent eigenlijk al niet meer in staat op je poten te blijven staan, maar toch pak je nog even die de laatste rondjes mee in de kroeg. De volgende ochtend heb je spijt, maar dat wist je gisteravond eigenlijk ook al. Er zijn zo van die dingen waarvan je weet dat je ze beter niet kunt doen, maar toch doet. Zo ook het doorspitten van Amerikaanse autosites. Hier kom je veel moois tegen, voor een prikkie in vergelijking tot in Nederland. Zo is een Ford Mustang uit Amerika ruim de helft goedkoper dan in Nedeland.

Ford Mustang Bullitt uit Amerika voor 49.750 dollar inclusief garantie

In het land van ongerepte mogelijkheden kun je dus ook een mokersdikke bak rijden voor een prikkie. De Ford Mustang Bullit die bij de Brown Lee Ford te koop staat is de uitvoering die wij eerder dit jaar reden. En daar zijn we in ieder geval erg enthousiast over. Maar in de Verenigde Staten heb je nog heel wat meer keuze, zoals een Roush Mustang.

Roush Ford Mustang

Vind je de standaard Ford Mustang ietwat aan de langzame kant, dan kun je gaan voor een Roush Mustang. Zij schroeven de V8 5.0L motor voor je op naar 710 pk en geven hem een nog wat sportiever uiterlijk. Een Ford Mustang uit Amerika koop je al vanaf 39.995 dollar. Dan zit de fabrieksgarantie er nog op, mocht je alles naar de klote rijden. Wil je bijna net zoveel vermogen als de krachtigste Mustang ooit. Dan is het verstandig, het GT Performance Package aan te vinken. Voor 3.600 dollar heb je een handbak, betere remmen en een sportiever onderstel. Zo krijg je de auto sneller tot stilstand. Een Shelby GT500 met 770 pk kost je zo’n 67.000 in Amerika.

Huilen in het belastingparadijs

Wil je nu ook zo’n auto? Dan kun je beter emigreren dan er eentje kopen in Nederland. Een Ford Mustang met een EcoBoost-viercilinder en 290 pk, kost je bij ons al €70.400. Wil je de V8, dan ben je minimaal €110.600 lichter. De Bullitt die wij reden kost je €122.000 en daar zit de bijtelling nog niet bij. Een lichtpuntje in de duisternis, ook in Nederland zit er garantie op je aankoop!

 

LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…