Weber revolutioneert (opnieuw) de barbecue-industrie

CREDITS: Weber

Wegdromen met een biertje in de hand, de zon op je mik en vlees op de barbecue. Niets, maar dan ook echt niets, gaat dat te boven.

Maar; ook in de winter is buitenkoken meer dan goed mogelijk. En met de aankondigingen van Weber heb je direct redenen om in de winter buiten aan de slag te gaan, plus: je maakt meteen je zomer extra lekker. Nu al.

Nieuwe pareltjes in assortiment van Weber

Het grootste barbecuemerk ter wereld breidt haar assortiment namelijk uit met een vernieuwde Summit Gas Barbecue, Plancha, Master-Touch, en de Traveler Compact. De nieuwe pareltjes zijn allemaal voorzien van de meest geavanceerde technologie, waarmee elke thuischef een perfecte biefstuk kan grillen. ‘De nieuwste producten zijn onze meest geavanceerde en innovatieve tot nu toe’, vertelt Mike Jacobs. Dat belooft dus veel goeds.

Summit als paradepaardje van nieuwe Weber-assortiment

En kijkend naar de Weber Summit Gasbarbecue geven we hem compleet gelijk. Naast de top-down infraroodbrander waarmee je gerechten snel dichtschroeit en karameliseert, komt het paradepaardje met een flinke dosis innovatie. De Summit is voorzien van een smart device waarmee je de barbecue gemakkelijk kunt bedienen. Bereidingswijze, instellen van de eindtijd, voorverwarmingsmogelijkheden en temperatuurwijzigingen: via het bedieningspaneel van de Summit kan het allemaal. Daarnaast krijgt de Summit ook nog een Flavorizer Bar, die speciaal is ontworpen om je vlees gelijkmatig te garen. Klachten over koud vlees zijn met de Summit verleden tijd.

Weber, <strong>Weber</strong> revolutioneert (opnieuw) de barbecue-industrie
Foto: Weber

Plancha van Weber komt in verschillende vormen en maten

De Plancha krijgt ook een ultramodern digitaal temperatuursdisplay en bereikt met haar brede bakplaat binnen tien minuutjes een temperatuur van 260 graden. Je hamburgers zijn dus binnen no-time klaar op dit figuurlijke bakbeest. En om deze ervaring helemaal compleet te maken, komt Weber ook nog eens met een verwisselbare accessoireset passend bij de nieuwe 76 cm modellen. De Plancha krijgt ook een variant met zijbrander, terwijl de Plancha ook in 43 en 56 cm beschikbaar is. Perfect wanneer je ook op vakantie een perfect biefstukje wilt maken.

Weber, <strong>Weber</strong> revolutioneert (opnieuw) de barbecue-industrie
Foto: Weber

Het gaat niet om het formaat, maar wat je ermee doet

Want, wanneer je op vakantie bent, wil je natuurlijk minstens net zo’n goed stukje vlees als thuis. En als die Plancha dan toch nog nét te groot is om mee te nemen, dan is de Traveler Compact een ideale uitkomst. Het kleine zoontje van de Weber Traveler, die bewijst dat formaat er eigenlijk niet toe doet. De Traveler Compact is met één hand te bedienen, de opzet- en inklapfunctie, terwijl de barbecue nog altijd het vermogen heeft om steaks dicht te schroeien en kip sappiger dan ooit te bereiden. Het strand, voor je camper of gewoon in het park: met de Traveler fix je overal een lekkere maaltijd.

Weber, <strong>Weber</strong> revolutioneert (opnieuw) de barbecue-industrie
Foto: Weber

Grootste Master-Touch tot nu toe

Last but not least komt Weber met de grootste Master-Touch tot nu toe. De barbecue komt met een grillrooster van 67 cm en is wegens het grote grilloppervlak ook geschikt om hoofd- en bijgerechten tegelijk op te bereiden. De ideale barbecue als je vrienden met hun familie over de vloer komen.

Check alles over de nieuwe paradepaardjes op weber.com.

Weber, <strong>Weber</strong> revolutioneert (opnieuw) de barbecue-industrie
Foto: Weber
LEES OOK
Darker Don
De Filipijnse rumcocktail: Darker Don
Een cocktail en de Filipijnen. Als je het in één zin neerkrabbelt, vloeit het als namen van een getrouwd stel dat voor elkaar gemaakt is. Dat de…