Fitgirl Friday: Ana Cheri

[a>powerkit_alert type=white]Aan alles komt een eind en ook aan het tijdperk van Fitgirl Friday. Natuurlijk blijven fitgirls bestaan, maar we hebben vrijwel alle toffe fitgirls van Nederland al een keertje ondervraagd. Natuurlijk is er in het buitenland nog genoeg te vinden, dus daar stemmen we onze spotlights nu nog even op af. Vanaf oktober beginnen we met een nieuwe interviews met dames uit een andere categorie. We beloven dat je dit wel zal bekoren! Maar nu eerst nog even: Fitgirl Friday International:[/powerkit_alert]

Vorige week: Lauren Drain Kagan

Ana Cheri

Kennen jullie haar nog? Ana Cheri, de eerste Manify Monday Babe van 2015. Toen wist ze al indruk te maken met een sexy interactive video. Inmiddels hebben jullie waarschijnlijk al een duik met haar genomen. Ben je dat helemaal vergeten? Dan zetten we hem er toch gewoon nog een keer op!

We benoemen haar met plezier de Fitgirl van deze week. Ze is namelijk druk geweest. Heel druk. Ana Cheri is iemand die 24/7 bezig is met gezondheid, fitness en haar modellen carrière . Niet zo heel gek dat ze nu op meer dan 10,1 miljoen volgers is beland! Ze is van California girl veranderd naar CEO van een fitness bedrijf, model en fitness goeroe. Ze geniet nog steeds van Football en de occasional cheetos. Daarnaast weet ze ook nog tijd te vinden om zelfs Brand Ambassador en Motivational Speaker te zijn. Wie leest deze tekst nou werkelijk eigenlijk? Mail ons even en de eerste 3 krijgen gratis een Manify cap thuis gestuurd. Ze deelt elke dag dan ook iets met haar 10,1 miljoen volgers. Heb je haar al even niet in de gaten gehouden, dan zijn hier de meest recente posts:

https://www.instagram.com/p/BYjuc3UBuLU/?taken-by=anacheri

https://www.instagram.com/p/BYRkg2NBd8_/?taken-by=anacheri

https://www.instagram.com/p/BYL6cb9h-j4/?taken-by=anacheri

https://www.instagram.com/p/BX50F18hye8/?taken-by=anacheri

https://www.instagram.com/p/BX3Oo5hBbxE/?taken-by=anacheri

https://www.instagram.com/p/BXymvDzhT-g/?taken-by=anacheri

https://www.instagram.com/p/BXtRCA0hZfb/?taken-by=anacheri

https://www.instagram.com/p/BXUFo2shxdY/?taken-by=anacheri