Wat jouw zwembroek haar over jou vertelt

Geef ons een zonnetje en we halen de zwembroek weer uit de kast. Ook al is het lente, wij Nederlanders kunnen geen zonnig dagje aan onze blanke neuzen voorbij laten gaan, want we maken het nou eenmaal maar sporadisch mee. Een dagje strand zit er dus dik in. Als je lekker aan het paraderen bent in je nieuwe shorts, denk je zelf misschien dat je er helemaal scherp bij loopt, maar de vraag is of je het aan het rechte eind hebt…

Welke indruk laat jouw zwembroek bij haar achter

Vroeger waren mannen en vrouwen van elkaar gescheiden als het ging om het lekker baden op het strand. Hierdoor liepen de mannen gewoon lekker in zijn blote fluit over het strand. Maar eind negentiende eeuw mochten de mannen ineens samen met de vrouw op het strand bruin bakken. De zwembroek was geboren, waardoor er de loop der tijd verschillende soorten zijn ontstaan. En een zwembroek zegt misschien wel meer dan duizend woorden. Een goede indruk achterlaten bij het vrouwelijke schoon is natuurlijk cruciaal, dus let even op.

Dít zegt jouw zwembroek over jou, vanuit de ogen van de vrouw bekeken.

Korte zwembroeken

De lekkere korte short die twintig centimeter boven de knie en drie onder de apparaat stopt, is eigenlijk vooral voor de brutale man bedoelt. Niet iedereen is zo vrijmoedig om het te dragen, maar het mag wel. Het laat zien dat jij een goed gevoel voor mode hebt en deelt dat natuurlijk graag met een net zo modieuze dame. Daarnaast laat zo’n korte broek alles wat groter lijken, wat als pluspunt kan werken.

Wat zegt het haar?
“Oeh, ik zoek hem meteen op Happn waar zijn Instagramaccount hopelijk ook onder staat. Zijn selfies zijn alleen net zoals zijn quotes onder de foto, misschien nét iets te gemaakt.”

Een afgeknipte- jeans

Tja, ik begrijp niet helemaal wat voor een toevoeging het heeft om jouw oude spijkerbroek af te knippen om vervolgens te gebruiken als zwembroek. Heb je echt niet een paar tientjes over om een fatsoenlijke zwembroek te kopen? Bij de vrouw komt het namelijk over als ontzettend gierig en verre van modebewust. Je vindt het waarschijnlijk verschrikkelijk om überhaupt geld uit te geven, laat staan als het om kleding gaat.

Wat zegt het haar?
“Als we onze eerste date hebben, zal hij van tevoren goed met mij bespreken wat zijn budget is. Het zal bestaan uit een hoofdgerecht en twee drankjes. Dus als ik nog dorst heb en zin heb in een goed dessert, zal ik daar zelf voor moeten betalen.” Aii, vriend…

zwembroek, Wat jouw zwembroek haar over jou vertelt

Speedo

Ben je een olympische wedstrijdzwemmer? Ben je een gebronsde Italiaanse man die gezegend is met een fantastisch lichaam waarbij het geld moet rollen? Nee? Dan mag deze minuscule zwembroek gewoon aan de kant gelegd worden. De speedo-stijl bestaat al sinds de jaren zestig en we lijken er niet van af te komen. Wanneer je dit strakke broekkie draagt laat het wel zien dat je comfortabel met je lichaam bent en maakt het je niks uit want andere mensen van je denken.

Wat zegt het haar?
Hmm, het zal vast een aardige gozer zijn, maar ik vind het maar een engerd!”

zwembroek, Wat jouw zwembroek haar over jou vertelt

De zwemboxer

Misschien wel minder erg dan de speedo, maar dan hebben we nog de zwemboxer. Jij bent een echte zwemmer en geniet er dan ook met volle teugen van om ’s ochtends, tijdens je vakantie, een paar baantjes te trekken. Meestal dragen mannen van midden vijftig deze broekjes, omdat ze niks anders gewend zijn van vroeger. Je bent een echte sportieveling die twee keer in de week mountainbiked, één keer in de week met je vriendenclub aan wielrennen doet en het leuk vindt om veel te wandelen. Het liefst lange afstanden. Vooral door de bossen want daar word je zo lekker zen van.

Wat zegt het haar?
“Oef, dat broekje houdt niks aan de verbeelding over in ieder geval.”

zwembroek, Wat jouw zwembroek haar over jou vertelt

Driekwart zwembroek

De driekwart broek is voor de echte man die eens in de maand een lan – party heeft met zijn vrienden van de ICT- afdeling. Hij komt de nacht dan door met veel energy drinken, weinig slaap en geen uiterlijk verzorging. Het liefst eet jij elke avond frietje stoofvlees met een frikandelspeciaal en een goulashkroket. Jij komt namelijk nooit aan dus je kan eten wat je wilt. Met je mooie witte lichaam, zorg jij voor een goede reflectie op het strand. En wanneer je dan twintig minuten in de zon hebt gezeten, maakt de witte huid plaats voor een mooie, rode, gloed.

Wat zegt het haar?

“Een beetje deo zou voor hem niet verkeerd zijn”

zwembroek, Wat jouw zwembroek haar over jou vertelt

Longboard shorts

Net boven de knieën en zonder gek patroon. Dit is de veiligste manier om als gemiddelde zwemmer over het strand te flaneren. Je volgt niet de laatste trends op, maar je vindt het niet erg om mooie kleding voor jezelf te kopen. Dit doe je wel het liefste online, want al dat geslenter door de stad vind je maar niks. Je hebt waarschijnlijk al jaren dezelfde zwembroek in je kast liggen die pas tevoorschijn komt als het boven de twintig graden is. Je voelt je vooral aangetrokken tot de vrouw die niet uren voor de spiegel staat wanneer ze de deur uit moet. Bedenk wel dat het echt niet erg is om eens per jaar een nieuwe zwembroek te kopen. Wanneer je telkens weer hetzelfde gat in je zwembroek moet laten maken bij je moeder, betekent dat toch wel dat je zwembroek zijn mooiste tijd heeft gehad.

Wat zegt het haar?
“Wat een heerlijk nuchtere man waar ik gewoon mezelf kan zijn en niet telkens die plamoer op mijn gezicht hoeft te plakken”.

zwembroek, Wat jouw zwembroek haar over jou vertelt

LEES OOK
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…