Nog steeds strak, iets minder pak: hier is Van Gils 2.0

CREDITS: Foto: Persbericht - Van Gils

Een écht maatpak: ja, het is cool, ja, het is stijlvol en ja, het streelt je ego. C’est ca. Toch zien we een pak steeds minder in het straatbeeld. Of nog beter gezegd: we hebben het steeds minder gezien achter de 15-inch beeldschermen tijdens zoommeetings.

Van Gils 2.0: klassiek pakkenmerk in een nieuw jasje

Casual is nu namelijk de way to go, ook op je werk. Deze verandering is het veteranenkledingmerk Van Gils niet onopgemerkt gebleven. Met hun nieuwe collectie verzorgen ze dé outfit voor de moderne man met een missie. Nog steeds strak, maar iets minder pak.

Van Gils, Nog steeds strak, iets minder pak: hier is Van Gils 2.0

Minder pak, nog steeds strak

Die onhandige, zakelijke pakken? Less. Comfortabele, casual kleding? More. Dat is de manier waarop Van Gils verdergaat. Met on trend items die voldoen aan de eisen van de moderne man.

In de nieuwe collectie hebben ze knitwear, jeans, chino’s en jassen die allemaal een eigen kenmerk hebben. Zo zijn er diverse kledingitems water- en vlekafstotend. Andere items zijn weer voorzien van anti-geurafwerkingen en kreukherstellendheid. Chill, toch? Kan je heel dat gedoe van je overhemd strijken voor het werk ook skippen.

Van Gils

Helpende hand

Naast de vette items die in deze collectie zitten, is Van Gils ook nog heel lekker bezig op het gebied van duurzaamheid. Het merk heeft namelijk gebruikgemaakt van milieubewuste en gerecyclede premium kwaliteitsproducten. Gewoon om ervoor te zorgen dat ‘woke people’ jou met rust laten. Nee, geintje. Van Gils neemt de maatschappelijke verantwoordelijkheden serieus, dat kunnen we alleen maar waarderen.

Een koopje? Damn right.

Dat het kledingmerk weet waar ze mee bezig is, is nu wel duidelijk. Maar, hey: wij verwachten ook niet minder van mensen met meer dan 70 jaar ervaring. De prijzen zijn daarnaast ook nog lekker on point. Voor 30 euries scoor je al een kwalitatief T-shirt en vanaf €280 heb je een écht leren jack.

Check de nieuwe collectie hierrrrr.