Stijlupdate: The North Face NSE D2

‘Ik heb ruimte nodig.’

Deze zin kun je negatief oppakken (relatie-wise), maar ook positief (fashion-wise). En laat The North Face nu net positief in het leven staan. Met de nieuwe NSE D2-collectie laat TNF zien dat beweging key is qua kleding. Handig als je de reis van je leven gaat maken. Of als je jezelf ineens geroepen voelt om een balletvoorstelling op te voeren. Beide goed.

The North Face NSE D2

Nu weten we al dat het merk staat voor ‘vrijheid’ en ‘ontdekkingen’, maar deze nieuwe collectie doet er weer een schepje bovenop. Met geavanceerde breipatronen, stretch-materialen en stoffen ben je continu klaar om dance moves te maken.

In de collectie vind je een toffe mix van lifestyle items en sportkleding. Precies waar The North Face goed in is, dus. Je kunt nu gaan voor de volgende toppers: Phlego Track Top, Pants en Wind Jacket, maar ook de Base layer top en bottoms, Base Camp Circle Bag, sliders en panel cap.

, Stijlupdate: The North Face NSE D2

Vrijheid

Alles staat en gaat dus bij het woord ‘vrijheid’. En dat zie je terug in de kleding, maar ook op de foto’s. De items spatten van je beeldscherm, terwijl de modellen vrijuit gaan. Je krijgt spontaan zin om jezelf ook in de vrijheid te hijsen.

Dat kun je doen door alle items te checken op de site van TNF, óf snel een ticket te boeken naar een The North Face-winkel.